Beau en Michiel: Een Reis Door Amerika

Beau en Michiel: Ontdekkingstocht door het Amerika van 2023

In hun gloednieuwe docuserie op Videoland, gaan televisiepresentator Beau van Erven Dorens en journalist Michiel Vos, twee goede vrienden vanaf de universiteit, op een bijzondere ontdekkingstocht door Amerika. Samen ervaren ze de diversiteit en tegenstellingen van het land dat op krabbelt na de Covid-pandemie en het tijdperk Trump.

Het Verhaal achter Beau en Michiel in Amerika

Beau en Michiel zijn geen onbekenden voor elkaar. Ze zijn al decennia bevriend, een band die nog dateert uit hun studententijd. Vaak zien we Michiel een bezoek brengen aan Beau in zijn praatprogramma, maar in hun nieuwe docuserie “Beau en Michiel in Amerika” draaien ze de rollen om. Beau bezoekt Michiel in zijn thuisstad New York City, waarna ze samen door Amerika trekken.

Het Andere Gezicht van Amerika

Beau en Michiel laten ons een Amerika zien dat zich na de Covid-pandemie en het Trump-tijdperk herstelt, maar dat ook te maken heeft met immense economische ongelijkheid, problemen rondom immigratie en politieke verdeeldheid. Dit is echter maar één kant van het verhaal.

Amerika: Land van Dromen en Tegenstrijdigheden

Tegelijkertijd blijft Amerika het land van Hollywood, van glamour, sportfanatisme en indrukwekkende natuur. Beau en Michiel verkennen deze facetten om een volledig beeld van het land te geven, zoals het is in 2023. Ze stellen de vraag: Is Amerika nog steeds het gidsland dat het voorheen altijd leek te zijn?

Een Unieke Videoland Original

“Beau en Michiel in Amerika” is een Videoland Original, volledig geproduceerd door Kale Jakhals Producties. Deze serie bestaat uit drie afleveringen, welke vanaf 8 juni in hun geheel te streamen zijn op Videoland. Mis deze unieke kijk op het Amerika van 2023 niet!

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning