Bevestiging van een vervolg en eigen serie op Paramount+ voor Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem

Het is duidelijk dat Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem, ondanks dat de release pas volgende week in de bioscoop plaatsvindt, al groen licht heeft gekregen voor niet alleen een filmvervolg, maar ook voor een Paramount+ serie.

Terugkeer van Jeff Rowe

Jeff Rowe, die het originele filmproject regisseerde, keert terug om ook het vervolg te regisseren. Dit nieuws volgt op berichten van Variety dat Paramount Pictures en Nickelodeon Movies zowel een vervolgfilm als een tweeseizoens 2D-animatieserie ontwikkelen, die zal dienen als “brug” tussen de twee films.

Verhaal van de Teenage Mutant Ninja Turtles

De serie zal “Tales of the Teenage Mutant Ninja Turtles” heten en zal worden uitgezonden op Paramount+ op een nog niet aangekondigde datum. Alle vier de schildpadden – Micah Abbey, Shamon Brown Jr., Nicolas Cantu en Brady Noon – keren terug om dezelfde rollen te vertolken die ze in de film hadden.

Productie van de serie en het vervolg

Zowel de show als de vervolgfilm worden geproduceerd door Point Grey Pictures. De vervolgfilm heeft ook nog geen releasevenster, maar zal Jeff Rowe terugbrengen voor een tweede ronde als regisseur.

Onlangs spraken we Rowe op de San Diego Comic-Con, waar hij lichtelijk zijn betrokkenheid bij een vervolgfilm aankondigde, evenals de casting van de schildpadden en personages zoals Splinter en April, en zijn animatie-inspiraties van filmseries zoals Spider-Verse.

TMNT en het laatste nieuws

Voor meer TMNT-nieuws hebben we meerdere trailers die de schildpadden en verschillende schurken laten zien, evenals details over de manieren waarop de aanstaande film eer betuigt aan de originele strips. Rebekah Valentine is een senior verslaggever voor IGN. Heeft u een verhaaltip? Stuur het naar [email protected]…

Panda Bytes blijft uw ultieme bron voor het laatste nieuws en inzichten uit de wereld van films, series, technologie en games. Met diepgaande recensies, boeiende artikelen en relevante updates, biedt Panda Bytes een dynamische mix van inhoud voor de moderne media- en technologie-enthousiasteling. Word vandaag nog deel van onze groeiende gemeenschap en blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen in deze snel veranderende industrieën.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning