Boeren Leven Hun Dromen Uit in de Documentaireserie ‘Farm Dreams’

Vandaag duiken we in de wereld van de nieuwe documentaireserie ‘Farm Dreams’. De show, die in première gaat op National Geographic Wild en Disney+, belicht het leven van aspirant-boeren die hun dromen najagen om van het land te leven.

Eerste Aflevering: Introductie van het Landelijke Leven

De eerste aflevering van Farm Dreams gaat dit weekend van start. Hierin zien we hoe presentator en boerin Indy Officinalis in contact komt met lokale geitenhouder Mary en beginnende landeigenaren Grace en Will Lyons. Indy Officinalis, een fervent boer en verzamelaar, legt uit hoe de Kiko-geiten hun weide zullen benutten en beheren.

Dit zijn de geiten die voor jullie gaan werken,” legt Officinalis uit. “Ze gaan grazen en die voeding direct omzetten in mest.” Ze gaat verder met uitleggen hoe de mest de middelen van de boerderij zal recyclen en hoe grazende vee-mest stikstof bevat die de grond voedt. “Ze gaan eigenlijk gouden korrels voor jullie produceren.”

Farm Dreams: Boeren Helpen Boeren

Farm Dreams is een zesdelige documentaireserie waarin Officinalis aspirant-boeren koppelt aan experts om hen te helpen hun droom te leven van het leven in de natuur op hun eigen voorwaarden. “Ik kijk ernaar uit om de wereld te laten zien hoe boeren boeren helpen,” vertelde Officinalis aan TV Insider.

“We weten allemaal dat we voor elke maaltijd die we eten een boer moeten bedanken, maar dankbaarheid gaat maar zo ver. Om het voortbestaan van boerderijen in de VS te waarborgen, moeten we manieren vinden om boeren te steunen en op te heffen.”

Unieke Manieren om Ons Voedsel te Laten Groeien

Dit is een feel-good show over het realiseren van boerendromen, en het belichten van de unieke manieren waarop we ons voedsel verbouwen – van kelp boerderijen in Alaska tot hydroponische torenboerderijen in New Jersey.

“Door naar deze show te kijken, zul je je goed voelen over de handen en harten die onze producten laten groeien,” vervolgde Officinalis. De eerste aflevering, “Homestead Reborn”, richt zich op de familie Lyons in de staat Washington.

De Uitdaging van de Lyons Familie

Met een baby op komst en het risico op Grace’s gezondheid, moeten de Lyons een levensonderhoud verdienen op hun 10 hectare grond door het meeste uit hun tuin, vee en weide te halen. Indy zoekt tips van nabijgelegen huiseigenaren om de toekomst van Grace en Will te verzekeren, en hun risicovolle onderneming om te zetten in een bloeiende familieboerderij.

Het Productieteam van Farm Dreams

Farm Dreams wordt geproduceerd door Nobody’s Hero en ITV America. Jonty Nash, Christopher Potts, Sarah Howell en Bill Pruitt zijn de uitvoerende producenten. Voor National Geographic is Drew Jones ook uitvoerend producent en Janet Vissering is de senior vice-president van ontwikkeling en productie.

Première van Farm Dreams, Zaterdag, 29 Juli, 10/9c, Nat Geo Wild Première van Farm Dreams, Woensdag, 2 Augustus, Disney+

Panda Bytes blijft u op de hoogte houden van de laatste trends en ontwikkelingen in deze snel veranderende industrieën. Blijf op de hoogte voor meer updates over Farm Dreams en andere topseries.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning