Counter-Strike 2: De Onverwachte Release, Nu Gratis Beschikbaar

Valve, de iconische ontwikkelaar achter talloze hitgames, heeft ons wederom verrast. Zonder veel voorafgaande waarschuwing heeft het bedrijf vandaag Counter-Strike 2 gelanceerd, het langverwachte vervolg op één van de meest succesvolle games aller tijden.

Een Plotse Enthousiaste Aankondiging

Valve heeft altijd al op zijn eigen manier zaken gedaan, en deze lancering is daarop geen uitzondering. Counter-Strike 2 is nu beschikbaar op het Steam-platform en het blijft vooralsnog onduidelijk of het spel op andere platforms zal verschijnen.

Wat Kunnen We Verwachten?

Counter-Strike 2 draait op de Source 2 engine. Dit betekent betere graphics, verbeterde Workshop-tools, herziene maps en een scala aan nieuwe functies zoals:

  • Dynamische Rookgranaten: Een revolutionaire toevoeging die het spel nog intenser maakt.
  • Nieuw Beoordelingssysteem: Ervaar de game op een heel nieuw niveau.

Het spel komt in plaats van zijn voorganger, Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO). Het meest opwindende is dat alle in CS:GO verdiende items worden overgedragen naar het nieuwe spel.

In maart werd Counter-Strike 2 voor het eerst aangekondigd als een gratis update voor CS:GO. Een beperkte testfase was beschikbaar voor huidige CS:GO-spelers, waarbij uitnodigingen werden verzonden op basis van speeltijd en de status van het Steam-account.

Bovendien werden drie afzonderlijke video’s vrijgegeven die belangrijke upgrades van het spel benadrukten:

  • Niveauverhoging van de Wereld: Dit ging vooral over kaartupgrades.
  • Voorbij Tick Rate: Een diepgaande blik op nieuwe bewegings- en schietmechanica.
  • Responsieve Rook: Een discussie over de nieuwe “dynamische volumetrische” rookgranaten.

Laatste Updates

De meest recente update voor de beperkte Counter-Strike 2-test werd op 31 augustus op de officiële website van het spel geplaatst. Hierin werd een nieuwe map, Inferno, onthuld, die in de volgende update zou worden geïntroduceerd, evenals het nieuwe CS Rating ranking systeem.

Slotgedachten

Bij Panda Bytes houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en geven we je de meest diepgaande inzichten in de wereld van gaming. Met Counter-Strike 2 dat nu live is, staat de game-industrie weer op het punt te veranderen. Blijf op de hoogte voor meer updates en duik in deze nieuwe wereld van online competitie.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning