Cyberpunk 2077 Vervolg: Dezelfde Ontwikkelaars die het Spel Redden met Phantom Liberty

Het vervolg op het spraakmakende spel Cyberpunk 2077 wordt ontworpen door dezelfde talentvolle mensen achter Phantom Liberty, de uitbreiding die de game nieuw leven inblies.

Phantom Liberty: De Wending in het Cyberpunk 2077 Verhaal

We kunnen er niet omheen dat Phantom Liberty een keerpunt was voor Cyberpunk 2077. Na de release van deze uitbreiding veranderde de publieke perceptie van het spel drastisch in positieve zin. Het komt dan ook niet als een verrassing dat dezelfde ontwikkelaars hun handen hebben gelegd op het vervolg.

Adam Badowski, de Chief Creative Officer van CDPR, vertrouwde de investeerders onlangs toe dat dit nieuwe project momenteel op een conceptueel designniveau zit. “Dit project wordt ontworpen door een team van veteranen die verantwoordelijk waren voor het finetunen van Cyberpunk 2077 en het design van Phantom Liberty”, aldus Badowski.

Ontwikkelingslocaties: Van Noord-Amerika tot Polen

De ontwikkeling zal plaatsvinden in Noord-Amerika, specifiek in Vancouver en Boston. Eind 2024 zal het team, bestaande uit tientallen mensen, verspreid werken vanuit de noordelijke staten van de VS en Polen. Dit onderstreept de wereldwijde inspanning en toewijding voor de kwaliteit van het vervolg.

De Toekomst van het Cyberpunk Universum

Het vervolg, dat momenteel de codenaam Orion draagt, belooft de volledige kracht en potentieel van het Cyberpunk-universum te benutten. Hoewel we nog weinig details hebben, is het duidelijk dat met de lancering van Phantom Liberty, Orion het hoofdfocuspunt van CDPR zal worden.

Naast het nieuws over Orion, is het ook vermeldenswaard dat CDPR druk bezig is met The Witcher 4 en een nieuw derde partij Witcher-spel. Fans zullen dus nog even geduld moeten hebben voordat ze het vervolg op Cyberpunk 2077 in handen krijgen.

Conclusie

Het vervolg op Cyberpunk 2077 is in capabele handen. Met dezelfde ontwikkelaars die Phantom Liberty tot een succes maakten, kunnen fans met vertrouwen uitkijken naar wat er komen gaat. Bij Panda Bytes houden we je uiteraard op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom deze spannende release!

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning