De 8 Beste Actiefilms van 2023 Tot Nu Toe

2023 heeft een aantal fantastische actiefilms opgeleverd. Laten we eens kijken naar de hoogtepunten van het jaar.

1. John Wick: Hoofdstuk 4

Geen andere film kon de toppositie claimen dan de foutloze ‘John Wick: Hoofdstuk 4′. De gevechtsscènes zijn hypnotiserend. Keanu is op zijn best, maar het is de rest van de cast die dit vervolg naar een hoger niveau tilt. Donnie Yen levert zijn beste prestatie ooit, Bill Skarsgård is angstaanjagend, maar stijlvol als de antagonist, en Ian McShane, de overleden Lance Reddick, en Lawrence Fishbourne leveren opnieuw uitmuntende optredens.

2. Extraction 2

De actie is verbluffend, met een bijna 30 minuten durende lange opname die Chris Hemsworth’s Tyler Rake toont hoe hij een leger gevangenen en bewakers uitschakelt in een gevangenisoproer. De verhaallijn is veel interessanter dan de eerste, en dit vervolg zet vele spin-offs en sequels op die we niet kunnen wachten om te zien.

3. Dungeons and Dragons: Eer Onder Dieven

Dungeons and Dragons: Eer Onder Dieven’ is een van de beste films van het jaar, punt. De actie van de film was sensationeel en heeft zelfs een Avengers moment dat al onze helden de antagonist ziet bestrijden in een opwindende lange opname.

4. Sisu

Er is niets meer bevredigend dan zien hoe nazi’s hun verdiende loon krijgen. Maar nergens is het meer belonend dan in ‘Sisu‘ uit 2023. Deze film is wild. Nazi’s krijgen mijnen naar zich toe gegooid, messen in hun schedel gestoken, en een wordt zelfs vastgebonden aan een bom en uit een vliegtuig gegooid.

5. Fast X

Als een ‘Fast and Furious‘ film een van de koplopers van het jaar is, zal deze natuurlijk eindigen op een lijst met de beste actiefilms van het jaar. ‘Fast X’ biedt alles wat we leuk vinden aan de ‘Fast and Furious’ franchise.

6. Het Verbond van Guy Richie

Guy Richie is een van de beste regisseurs van onze tijd. Zijn nieuwste film is ‘Het Verbond’. Deze oorlogsfilm gebaseerd op een waargebeurd verhaal was een aangename verrassing.

7. Creed III

Creed III is een van de beste en meest gestileerde films in de Rocky/Creed-franchise. Het vertelt een persoonlijk verhaal, met diepgaand boeiende personages en verhaallijnen.

8. Plane

Actiefilms uit de jaren ’80 zijn van een ander niveau. De plotlijnen zijn belachelijk en onzinnig, de actie is over the top, en de optredens zijn gewoon geweldig, zelfs als ze misschien bonkers zijn. ‘Plane‘ uit 2023 bracht dit alles en meer, waardoor het voelde als een authentiek actie-epos uit de jaren ’80.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning