De Biker Mice from Mars komen terug: Ryan Reynolds lanceert een reboot

Maak je klaar voor een intergalactisch avontuur met je favoriete knaagdieren, want de iconische serie Biker Mice from Mars maakt een comeback. Volgens berichten van Deadline, heeft Ryan Reynolds en zijn bedrijf, Maximum Effort, zich aangesloten bij Nacelle’s aankomende reboot van Biker Mice from Mars.

Ryan Reynolds en Maximum Effort

Ryan Reynolds, bekend als motorliefhebber, zei: “Het was voor ons vanzelfsprekend om aan boord te springen met Biker Mice from Mars.” Maximum Effort en Fubo kijken uit naar het aanbrengen van een nieuwe draai aan deze cultklassieker, samen met onze vrienden bij Nacelle.”

Het Verhaal van Biker Mice from Mars

Het verhaal begint op de planeet Mars, waar een ras van antropomorfe muizen woonden die genoten van motorsport en een zeer gelijkaardige cultuur en maatschappij hadden als die van mensen. Echter, ze werden bijna volledig uitgeroeid door de Plutarkians, een buitenaards ras van obese, stinkende, worm-etende, visachtige humanoïden die andere planeten plunderen voor hun natuurlijke bronnen.

Drie overlevenden: Throttle, Modo en Vinnie, slagen erin een ruimteschip te vinden en ontsnappen aan de Plutarkian-overname. Ze vinden zichzelf uiteindelijk terug crash-landend op aarde in Chicago. Samen met een charmante vrouwelijke monteur genaamd Charlene “Charley” Davidson, moeten de Biker Mice de aarde verdedigen en de schurkachtige Plutarkians verslaan in een poging om eindelijk terug te keren naar hun thuisland Mars.

De Originele Serie en de Reboot

Rick Ungar creëerde de originele serie, die drie seizoenen over drie jaar in het midden van de jaren ’90 liep. Stan Lee, van Marvel, diende als uitvoerend producent. Volgens Deadline zal de pilootaflevering geregisseerd worden door Brian Volk-Weiss, die ook als uitvoerend producent zal dienen naast Cisco Henson, Matt Kravitsky en Michael Goodman voor Nacelle Company. George Dewey, Kevin Hill, Patrick Gooing en Ryan Reynolds van Maximum Effort zullen ook als uitvoerend producenten dienen, samen met David Gandler en Pamela Duckworth van Fubo.

Biker Mice From Mars zal de eerste animatieserie zijn op het Maximum Effort Channel. Het is nog niet bekend wanneer we de première kunnen verwachten.

Conclusie

Blijf ons volgen op Panda Bytes voor het laatste nieuws en updates over de terugkeer van deze geliefde serie, en andere belangrijke ontwikkelingen in de wereld van films, series, technologie en games. Word vandaag nog lid van onze groeiende gemeenschap en blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen in deze snel veranderende industrieën.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning