De film “Mustang” is een indrukwekkend drama

De film “The Mustang” is een emotioneel lading en ontroerend verhaal over een gebroken man, gespeeld door Matthias Schoenaerts, die zijn leven opnieuw opbouwt door het africhten van wilde mustangs. De film, geregisseerd door Laure de Clermont-Tonnerre en geschreven door Clermont-Tonnerre, Brock Norman Brock en Mona Fastvold, is geïnspireerd op een echt programma waarbij gevangenen wilde mustangs kunnen temmen en trainen.

Schoenaerts speelt de rol van Roman, een zwijgzame gevangene die zich helemaal opgeeft aan het africhten van wilde mustangs. Door zijn interactie met de paarden, begint Roman zichzelf opnieuw te vertrouwen en bereikt hij zijn dochter wiens kindertijd hij miste. Schoenaerts is een fysiek begaafde acteur die net zo veel kan uitdrukken met stilte en stilte als met pagina’s vol dialoog. Hij brengt de emoties van de gebroken Roman op een overtuigende manier tot leven.

De film is ook visueel indrukwekkend met een prachtig landschap van de woestijn waar de mustangs worden afgericht en een inventief geluidontwerp dat ons in- en uitzoemt van de bloedpompende woede in Roman’s hoofd. De film is een emotioneel lading en ontroerend verhaal over verlossing en hoop, waarbij de relatie tussen de gevangene en de wilde mustangs centraal staat.

“The Mustang” is een film die iedereen zou moeten zien, vooral degenen die geïnteresseerd zijn in paarden, gevangenissen, en emotionele verhalen. Matthias Schoenaerts speelt een geweldige rol en de film is een eerbetoon aan de kracht van verlossing en hoop.

 
 
 

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning