De Haunted Mansion: Een Spectaculaire Spookverschijning op Disney+

De Terugkeer van een Icoon

De Haunted Mansion, een icoon van de Disney Parken, maakt zijn angstaanjagende debuut op Disney+ op 4 oktober 2023. Deze langverwachte filmadaptatie is gebaseerd op de legendarische attractie die al jaren bezoekers uit de hele wereld trekt.

Eerste Indrukken

Eerdere vertoningen van de film in de bioscoop op 28 juli 2023 werden door recensenten geprezen als “een spookverhaal met horror en ziel.” Het is duidelijk dat Disney weer een meesterwerk heeft afgeleverd dat zowel jongere als oudere kijkers zal aanspreken.

Cast & Crew Schitteren

Disney heeft een nieuwe poster voor de Haunted Mansion gedeeld die vele bekende gezichten toont, waaronder LaKeith Stanfield, Rosario Dawson, Owen Wilson, Tiffany Haddish, Danny DeVito en Chase Dillon. De keuze voor deze acteurs onderstreept de grootsheid en het belang van deze film.

Box Office Successen

Volgens gegevens van Box Office Mojo heeft Haunted Mansion een indrukwekkende opening gehad van $24,08 miljoen in Noord-Amerika en staat momenteel op een indrukwekkende $65,02 miljoen in het binnenland en $101,29 miljoen wereldwijd.

Verder Lezen

Voor wie meer wil weten, check zeker de reacties van de cast op de vraag of ze geloven in geesten en ons gesprek met de regisseur van Haunted Mansion, Justin Simien, over de overgang van Jamie Lee Curtis’ Madame Leota van de parken naar het grote scherm.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning