De Marvels op Disney+: Wanneer Kunnen We Kijken?

Wanneer Komt The Marvels Op Disney+?

The Marvels, een van de meest geanticipeerde films uit het Marvel Cinematic Universe (MCU), heeft onlangs zijn weg naar de bioscopen gevonden. Fans over de hele wereld vragen zich nu af: wanneer kunnen we deze nieuwe intergalactische avonturenfilm op Disney+ bekijken?

De Speculatieve Releasedatum van The Marvels op Disney+

Hoewel er momenteel geen officiële releasedatum bekend is voor The Marvels op Disney+, kunnen we wel een educatieve gok wagen gebaseerd op recente trends bij MCU-films. Disney hanteert meestal een exclusieve bioscooprelease van minimaal 45 dagen. Daarna wordt de film beschikbaar gesteld om digitaal te huren of te kopen, en ongeveer een maand later wordt hij toegevoegd aan het Disney+ aanbod.

Op basis van dit patroon kunnen we verwachten dat The Marvels rond 25 december 2023 te huur of te koop zal zijn, en op 24 januari 2024 op Disney+ zal verschijnen. Deze data zijn echter speculatief en kunnen variëren.

Het MCU en The Marvels: Een Nieuw Avontuur

Regisseur Nia DaCosta brengt een fris verhaal binnen het MCU met The Marvels. De film volgt Carol Danvers (Brie Larson), Monica Rambeau (Teyonah Parris) en Kamala Khan (Iman Vellani) in een spannend avontuur. Wanneer hun krachten op een mysterieuze manier beginnen te vermengen, moeten ze samenwerken om het universum te redden van een grote bedreiging.

Wat Te Verwachten in The Marvels

  • Intrigerende verhaallijn: Een unieke twist waarbij de heldinnen van plaats wisselen bij het gebruik van hun krachten.
  • Sterrencast: Brie Larson keert terug als Captain Marvel, samen met Teyonah Parris en Iman Vellani.
  • Gastoptredens: Verwacht verrassende optredens, waaronder Samuel L Jackson als Nick Fury en Tessa Thompson als Valkyrie.

Conclusie

Hoewel we moeten wachten op de officiële aankondiging van Disney+, geeft de voorspelde tijdlijn ons een goede indicatie van wanneer we The Marvels kunnen verwachten. Blijf onze website in de gaten houden voor de laatste updates en meer boeiende content over het MCU en andere films!

Panda Bytes: Jouw bron voor alles wat met films, series, technologie en games te maken heeft.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning