De Monster Squad: Een Cultklassieker in 4K Ultra HD

Kino Lorber heeft onthuld dat de geliefde horror-komedie uit 1987, The Monster Squad, deze november zijn opwachting maakt in 4K Ultra HD en op Blu-ray. In dit artikel duiken we in de details van deze heruitgave en onthullen we waarom deze film nog steeds een cultfavoriet is.

De Terugkeer van een Iconische Horror-Komedie

Wie ga je bellen als je te maken hebt met geesten? En wie bel je voor monsters? Het antwoord: The Monster Squad! Een groep dappere kinderen die zich inzetten om hun woonwijk te beschermen tegen de bizarre wezens die in de nacht rondspoken. Deze kinderen zijn absoluut niet bang voor griezels!

In de film ontsnapt Graaf Dracula (Duncan Regehr) aan Van Helsing (Jack Gwillim) en vertrekt naar het hedendaagse aardse rijk op zoek naar een eeuwenoud amulet. Met dit amulet kan hij de balans tussen goed en kwaad voor altijd naar zijn hand zetten. Om dit te bereiken roept hij de hulp in van enkele bekenden: de beangstigende Weerwolf (Carl Thibault), de gruwelijke Gill-Man (Tom Woodruff Jr.), de beschimmelde Mummy (Michael MacKay) en de angstaanjagende Frankenstein (Tom Noonan). Maar wie staat er tussen hen en hun doel? Precies, The Monster Squad!

Productdetails en Extra’s

Deze heruitgave zit boordevol speciale extra’s:

Schijf 1 (4KUHD):

 • Gloednieuwe HDR/Dolby Vision Master, rechtstreeks van een 4K-scan van het 35mm originele cameranegatief.
 • Audiocommentaar van regisseur Fred Dekker en cinematograaf Bradford May.
 • Audiocommentaar van regisseur Fred Dekker met acteurs Andre Gower, Ryan Lambert en Ashley Bank.
 • Optionele Engelse ondertiteling.

Schijf 2 (BLU-RAY):

 • Gloednieuwe HD Master, ook afkomstig van een 4K-scan.
 • Een diepgaande documentaire over Monster Squad Forever (79 minuten).
 • Een gesprek met Frankenstein: een archiefstuk met Tom Noonan (9 minuten).
 • Verwijderde scènes, een geanimeerde storyboard-sequentie, een fotogalerij, de bioscooptrailer en tv-spots.

Schijf 3 (BLU-RAY):

 • WOLFMAN’S GOT NARDS (2018) – Een documentaire mede geschreven en geregisseerd door The Monster Squad ster Andre Gower, met in de hoofdrollen Shane Black, Fred Dekker, en anderen.
 • Conclusie
 • Het is duidelijk dat deze heruitgave van The Monster Squad een must-have is voor zowel fans van het eerste uur als voor nieuwe kijkers. Met de haarscherpe kwaliteit van 4K Ultra HD en een schat aan extra’s, wordt deze klassieker naar een nieuw niveau getild. Mis deze kans niet en voeg deze toe aan je verzameling!

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning