De Officiële Jaws LEGO Set is Onderweg: Maak Ruimte op Uw Plank voor Deze Prachtige Set

Voorbereiden voor een nieuwe Jaws LEGO set met de dodelijke haai, de Orca, en onze drie helden.

Een Tandig Gevaar: De Haai van Steven Spielberg’s Klassieke Film “Jaws”

“Deze haai, slikt je in één keer. Een beetje schudden, een beetje mals maken, en daar ga je.” De bloeddorstige haai uit Steven Spielberg’s klassieke film “Jaws” zal binnenkort LEGO-stenen verslinden. Na het behalen van 10.000 ondersteunende stemmen in de LEGO Ideas community vorig jaar, heeft LEGO officieel een “Jaws” bouwstenenset goedgekeurd die de scherpgetande oceaanroofdier, de boot de Orca, en de drie mannen die erop uit trekken om het te stoppen, omvat.

De officiële LEGO Ideas blog kondigde de “Jaws” LEGO set eind mei aan, en het is een van de slechts twee sets uit de master builder community die goedgekeurd zijn voor officiële productie in deze golf van voorstellen.

Verbazende Details: Niet Zomaar een Simpele Hercreatie

De goedgekeurde “Jaws” LEGO set is niet zomaar een eenvoudige, kleine hercreatie van de boot en haai uit de film. Er zijn enkele geweldige details binnen de boot, waaronder de interne tafel waar Brody, Quint en Hooper praten over hun oude verwondingen. Bovendien is de haai perfect op maat gemaakt voor de grootte van de boot, zoals je kunt zien in de onderstaande close-up.

Het Verhaal Achter de Orca: Het Creatieve Proces van LEGO Schepper Jonny Campbell

Als het om de Orca gaat, sprak LEGO-creator Jonny Campbell (ook bekend als Diving Faces in de LEGO Ideas community) over zijn proces om de vissersboot en de dodelijke haai tot leven te brengen: “Ik heb Jaws meerdere keren herbekeken, pauzerend op verschillende momenten, om zoveel mogelijk hoeken van de boot en zoveel mogelijk details te krijgen. Ik heb ook talloze foto’s van Jaws de animatronische haai bekeken om hem zo dicht mogelijk te kunnen nabootsen (zelfs inclusief zijn scharnierende kaak).”

De Helden van Jaws: Brody, Hooper en Quint

Uiteraard zou het geen passende “Jaws” LEGO set zijn zonder Brody, Hooper, en Quint om de haai te jagen. Foto’s van het LEGO-model laten Hooper zien met een camera en een wapen, terwijl Brody ook een pistool hanteert. Natuurlijk komt Quint met zijn hoed, en we hopen dat er een ijskoud biertje voor hem te drinken is in de uiteindelijke set. En er zijn genoeg gele vaten om ze te helpen Bruce in de gaten te houden.

Let Op: Mogelijke Veranderingen in de Uiteindelijke Set

Het moet worden opgemerkt dat er mogelijk enkele veranderingen zijn in de uiteindelijke set als deze in de schappen komt. Typisch, wanneer LEGO een van de LEGO Ideas creaties produceert, zijn er niet veel verschillen tussen het voorstel en de uiteindelijke set. Meestal zijn het kleine details zoals alternatieve stukken of technische beslissingen.

Geduld is een Schone Zaak: Afwachten op de Release

Wat betreft “Jaws”, als er een deel van het LEGO-setvoorstel is dat mogelijk niet de uiteindelijke cut maakt, is het een bonus diorama dat bouwers zou toestaan de haai in een oceaanweergave te zetten. De volledige set is blijkbaar 1.860 stukjes, en het diorama zelf is 800 stukken, dus dat zou misschien iets teveel zijn voor een set als deze. Maar misschien is er een kans dat de volledige set kan worden omgezet in een groter diorama-display, vergelijkbaar met de recente “Raiders of the Lost Ark” LEGO set die de openingsscène van de Indiana Jones film nagebootst heeft.

We zullen moeten afwachten hoe deze eruit komt te zien, maar we kunnen niet wachten om het in elkaar te zetten. Blijf op de hoogte om te ontdekken wanneer deze zal worden uitgebracht. …

 

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning