De Officiële Trailer van Dogman: Een Spannend Drama Geregisseerd door Luc Besson en Met in de Hoofdrol Caleb Landry Jones

Inleiding

Luc Besson, bekend van films als Léon: The Professional, The Fifth Element, Taken en Lucy, maakt een spectaculaire comeback met zijn nieuwste project, Dogman. De langverwachte officiële trailer van de film is eindelijk uitgebracht, met Cannes’ beste acteur Caleb Landry Jones in een actievol drama.

De Terugkeer van Luc Besson

Dogman markeert de terugkeer van Luc Besson als regisseur. De beroemde Franse filmmaker is zowel schrijver als regisseur van deze film, die op 27 september in Frankrijk wordt uitgebracht. Voor zijn terugkeer naar het grote scherm heeft Besson gekozen voor een film die zowel intens als emotioneel is, een ware demonstratie van zijn vakmanschap.

De Cast van Dogman

Caleb Landry Jones, bekend van zijn rollen in Get Out en Nitram, speelt de hoofdrol in deze film. Hij vertolkt het personage Douglas, een man die na een jeugd vol lichamelijk misbruik zijn heil vindt in de liefde voor zijn honden.

Andere opmerkelijke acteurs die in de film verschijnen zijn Christopher Denham (Argo), Marisa Berenson (Cabaret), Clemens Schick (Arctic Circle), Michael Garza (Scary Stories to Tell in the Dark), Jojo T. Gibbs (Fresh), en meer. Deze getalenteerde cast zorgt ervoor dat het publiek op het puntje van hun stoel blijft zitten.

Productie Team

De productie van de film is in handen van Virginie Besson-Silla en Steve Rabineau. Beide producenten hebben een reputatie voor het produceren van kwaliteitsfilms, waardoor Dogman een zeer verwachte release is.

Conclusie

Dogman belooft een spannende filmervaring te zijn, onder leiding van de bekende regisseur Luc Besson en ondersteund door een cast van getalenteerde acteurs. Of het nu de intense plot, de indrukwekkende cast of de gerespecteerde regisseur is die je aandacht trekt, Dogman is een film die je niet mag missen. Houd onze website in de gaten voor updates en nieuws over deze spannende nieuwe release.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning