De Romantische Komedie “Anyone But You”: Een Verrassende Wending

De filmwereld is constant in beweging. Ditmaal zetten we de schijnwerpers op de nieuwste romantische komedie: “Anyone But You”. Deze film belooft een ware traktatie te worden voor alle liefhebbers van het genre.

De Cast: Sydney Sweeney en Glen Powell

De hoofdrollen in deze film worden vertolkt door de stralende Sydney Sweeney en de charismatische Glen Powell. Deze twee acteurs, hoewel elkaars aartsvijanden in de film, laten een sprankelende chemie zien. Ze komen elkaar weer tegen vanwege een gezamenlijke vriend zijn huwelijk in Australië. De twist? Ze besluiten voor te wenden dat ze een stel zijn voor hun eigen persoonlijke redenen. Maar zoals in elke goede rom-com, veranderen vijanden al snel in geliefden.

“Laten we gewoon aan iedereen vertellen dat we samen zijn,” zegt het personage van Sweeney in de nieuwe teaser. Een avontuur vol humor en hartstocht lijkt gegarandeerd!

Bijrollen en Bijzonderheden

Het talent stopt niet bij onze hoofdrolspelers. De film beschikt over een indrukwekkende ondersteunende cast, waaronder Alexandra Shipp van Barbie, Michelle Hurd van Star Trek: Picard, Rachel Griffiths van The Wilds, Dermot Mulroney van Secret Invasion, en Bryan Brown.

“Anyone But You” zou oorspronkelijk worden uitgebracht op 15 december, maar de releasedatum is lichtelijk opgeschoven. Voor de Britse bioscoopbezoekers staat 26 december genoteerd en voor de Amerikaanse kijkers 22 december.

Andere Projecten van de Hoofdrolspelers

Sydney Sweeney is niet alleen bekend van “Anyone But You”. Ze zal ook te zien zijn als de toekomstige Spider-Woman Julia Carpenter in de aanstaande Sony/Marvel film Madame Web. Bovendien zal ze schitteren naast Julianne Moore in Apple TV+’s nieuwe thriller “Echo Valley” en produceert en speelt ze in een remake van de sci-fi film uit 1968, “Barbarella”.

Aan de andere kant is Glen Powell in de nabije toekomst te zien in de noir-komedie “Hit Man”, geregisseerd door Richard Linklater.

Conclusie

Met “Anyone But You” lijkt het erop dat we eind december een film vol humor, liefde en avontuur kunnen verwachten. Deze film belooft een must-see te worden voor iedereen die van het rom-com genre houdt.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning