De Trailer van ‘Killers of the Flower Moon’ Belicht de Omvang van Scorsese’s Krachtige Epos Eerste Indruk van de Verwachte Film

De hoofdtrailer van Martin Scorsese’s langverwachte ‘Killers of the Flower Moon’ is gearriveerd en biedt ons een voorsmaakje van een grootschalig western drama. Leonardo DiCaprio, Robert De Niro en Lily Gladstone zijn allemaal in actie in de nieuwe trailer, die een inkijkje geeft in de gespannen situatie in het hart van ‘Killers of the Flower Moon’.

De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van David Grann over de seriemoorden op leden van de olie-rijke Osage Nation. Gesitueerd in Oklahoma in de jaren 1920, vertelt het het verhaal van de brute misdaden die bekend zouden worden als de ‘Reign of Terror’.

De trailer toont een gemeenschap die wordt gemanipuleerd en uitgebuit door witte indringers die zich tot moord hebben gekeerd. Ondertussen bevinden DiCaprio’s Ernest Burkhart en Gladstone’s Mollie Kyle zich in het centrum ervan, terwijl ze een onwaarschijnlijke romantiek navigeren te midden van groeiend geweld. De film bevat ook Jesse Plemons, Brendan Fraser en John Lithgow.

Eerdere Indrukken en Verwachtingen

Dit is de tweede trailer die we hebben gehad van de aankomende film, na een teaser die in mei arriveerde. Die gaf ons onze eerste blik op de cast van het krachtige historische epos en eindigde met de huiveringwekkende vraag: “Kun je de wolven in deze afbeelding vinden?”.

Eerste beoordelingen van het Cannes Film Festival prezen het als een van Scorsese’s beste. De vijfsterrenrecensie van Total Film noemde het een “rijk, 206 minuten durend, gelaagd epos” dat “elke seconde waard is”.

Beschikbaarheid van ‘Killers of the Flower Moon’

‘Killers of the Flower Moon’ zal vanaf 20 oktober in de bioscopen te zien zijn voordat het wereldwijd wordt gestreamd op Apple TV Plus. Voor wat er nog meer uitkomt dit jaar, bekijk onze gids voor aankomende films. Wekelijkse samenvattingen, verhalen uit de gemeenschappen die je liefhebt en nog veel meer…

Verwacht dus een spannende film vol actie, mysterie en romantiek, allemaal prachtig verbeeld door de ongeëvenaarde Martin Scorsese en zijn getalenteerde cast. ‘Killers of the Flower Moon’ is meer dan een film – het is een onthullend venster op een vergeten hoofdstuk uit de Amerikaanse geschiedenis, dat nu eindelijk zijn rechtmatige plaats in de schijnwerpers krijgt.

 

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning