‘Deadpool 3’: Jennifer Garner Keert Terug als Elektra – Film Nieuws Netwerk

‘Deadpool 3’ maakt de verrassende keuze om Jennifer Garner als Elektra terug te brengen uit Twentieth Century Fox’s Daredevil en Elektra duologie.

Een Verfrissende Wending voor Deadpool 3

‘Deadpool 3’ maakt een opwindende draai door castleden toe te voegen die niet verbonden zijn aan de X-Men-films geproduceerd door Twentieth Century Fox, maar in plaats daarvan Jennifer Garner uit Daredevil uit 2003 en de spin-off Elektra uit 2005 (beide ook geproduceerd door Fox) binnen te halen. De film zal worden geregisseerd door Shawn Levy, met een script geschreven door Levy, Rhett Reese, Paul Wernick, Zeb Wells en Ryan Reynolds.

Boven de X-Men Franchise Uit

The Hollywood Reporter heeft het nieuws uitgebracht dat ‘Deadpool 3’ zal uitbreiden voorbij de X-Men filmfranchise om echte multiversale ambities na te streven voor de derde film in de serie, met Jennifer Garner die de heldhaftige/anti-heroïsche moordenaar Elektra Natchios speelt. De versie van het personage dat in twee films werd getoond, had geen verband met de X-Men filmfranchise die Fox gedurende ongeveer 20 jaar produceerde.

Rechten en Eigendom van Personages

Maar de Daredevil, Elektra, Fantastic Four en Silver Surfer personagerechten, samen met de rechten van bijna alle geassocieerde personages, waren gebonden aan het bedrijf toen Marvel die licenties verkocht om een faillissement te voorkomen. De Daredevil en Elektra rechten gingen uiteindelijk over naar Marvel Studios nadat het bedrijf iets meer dan een decennium geen nieuwe films met die personages had geproduceerd.

De Overname van Marvel

Maar Marvel zou de Fantastic Four en X-Men rechten (en, dankzij de laatste IP, de Deadpool rechten door associatie) pas herwinnen na de overname van Twentieth Century Fox en al haar creatieve activa door Disney. Marvel is bezig met de casting voor een Fantastic Four reboot geschreven door Josh Friedman en geregisseerd door Matt Shakman, terwijl een formele X-Men reboot onafhankelijk van de door Fox geproduceerde filmserie lijkt te wachten tot na de release van Avengers: Secret Wars.

De Impact van Streamingdiensten

Ondertussen werden Daredevil en Elektra gebruikt in de Netflix (en nu Disney Plus) series Daredevil en The Defenders, met een revival serie Daredevil: Born Again die exclusief voor Disney Plus wordt ontwikkeld.

De Cast van Deadpool 3

Garner zal zich voegen bij een ensemble van Deadpool hoofdrolspelers, waaronder Ryan Reynolds als Wade Wilson/Deadpool, die voor het laatst werd gezien terwijl hij met Cable’s tijdmachine knoeide en “correcties” maakte die waarschijnlijk de aandacht van de Time Variance Authority (voor het eerst geïntroduceerd in Loki uit 2021) zullen trekken, Morena Baccarin als Deadpool’s verloofde Vanessa Carlysle, Leslie Uggams als Deadpool’s buurvrouw Blind Al, Brianna Hildebrand, Shioli Kutsuna, en Stefan Kapičić als de X-Men Negasonic Teenage Warhead, Yukio, en Colossus respectievelijk, en Karan Soni en Rob Delaney als Deadpool’s andere bondgenoten Dopinder en Peter.

De Terugkeer van Grote Namen

De grootste trekpleister voor de film is de terugkeer van Hugh Jackman als James “Logan” Howlett/Wolverine, die eerder afscheid nam van de rol met Logan uit 2017 en wiens betrokkenheid in het tijdreis/multiversale verhaal een grote verhaalstuwkracht zal zijn voor wat er gaat komen.

Nieuwe Gezichten en Geruchten

Succession acteur Matthew Macfadyen zal naar verluidt een nieuw personage spelen die zal fungeren als een “derde wiel” aan het avontuur dat zowel Deadpool als Wolverine zich op bevinden, terwijl Emma Corrin de schurk van de film zal vertolken. Ben Affleck is naar verluidt van plan om een verschijning te maken als de versie van Daredevil waar Garner’s Elektra haar debuut maakte, dus er kan waarheid zijn in die geruchten.

Wat betreft andere geruchtmakende acteurs die mogelijk terugkeren, wordt aangenomen dat een assortiment van X-Men filmtalent zal verschijnen, waaronder James Marsden als Scott Summers/Cyclops, Halle Berry als Ororo Munroe/Storm, Famke Janssen als Phoenix/Jean Grey, Patrick Stewart als Charles Xavier/Professor X, en Ian McKellen als Erik Lehnsherr/Magneto.

Verwachtingen voor Deadpool 3

Of deze of andere personages die verbonden zijn aan Fox’s non-X-Men Marvel films daadwerkelijk in de film zullen zijn, blijft onduidelijk, maar zoals het er nu naar uitziet, lijkt het erop dat ‘Deadpool 3’ een soort revival film zal zijn voor de door Fox geproduceerde Marvel films in dezelfde geest als ‘Spider-Man: No Way Home’ uit 2021.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning