Den of Thieves 2: Pantera: Gerard Butler en O’Shea Jackson Leiden de Sequel Geregisseerd door Christian Gudegast

Gerard Butler en O’Shea Jackson Jr. keren terug voor nog een actievolle overval in de film van Christian Gudegast, Den of Thieves 2: Pantera.

De Spannende Terugkeer van Gerard Butler en O’Shea Jackson Jr.

In Den of Thieves 2: Pantera maken we opnieuw kennis met Gerard Butler (Greenland, Angel Has Fallen) en O’Shea Jackson Jr. (Straight Outta Compton), die hun rollen als Big Nick en Donnie hervatten. Briarcliff Entertainment, dat de Amerikaanse distributierechten voor de actiethriller Den of Thieves 2: Pantera heeft verworven, brengt ons naar de straten van Europa voor een actievol vervolg op de film Den of Thieves uit 2018.

Een Onvergetelijk Actievol Vervolg

Geschreven en geregisseerd door Christian Gudegast, neemt de sequel ons mee op een intense, adembenemende rit door de straten van Europa. Briarcliff is van plan om Den of Thieves 2: Pantera landelijk uit te brengen in de bioscopen in het vierde kwartaal van 2024.

De Officiële Samenvatting van Den of Thieves 2: Pantera

In Den of Thieves 2: Pantera, is Big Nick terug op jacht in de gevaarlijke straten van Europa, op zoek naar Donnie, die verwikkeld is in de gevaarlijke wereld van diamantdieven en de beruchte Panther maffia, terwijl ze een enorme overval plannen op de grootste diamantbeurs ter wereld.

Een Enthousiaste Boodschap van Briarcliff’s CEO

“We zijn enorme fans van Gerard Butler, met wie we al meerdere keren hebben samengewerkt, en we zijn enorm blij dat we samen met hem, Christian Gudegast, producent Tucker Tooley en de geweldige ondersteunende cast aan boord zijn. Films zoals deze maken het naar de bioscoop gaan leuk, en we kunnen niet wachten om bioscoopbezoekers de kans te geven om het op het grote scherm te zien”, aldus Briarcliff’s CEO Tom Ortenberg.

De Producent Kijkt Vooruit

“We zijn verheugd om samen te werken met Tom en zijn team aan Den of Thieves 2: Pantera. Het huidige bioscooplandschap is lastig, en het vereist innovatie om door te breken. Met Tom’s ongelooflijke track record en ervaring voelen we dat deze spannende sequel in goede handen is”, zegt producent Tucker Tooley.

Herinnering aan het Origineel: Den of Thieves

In de film Den of Thieves uit 2018, botst een elite-eenheid van de LA County Sheriff’s Department met de meest succesvolle bankovervalbende van de staat, terwijl de schurken een schijnbaar onmogelijke overval op de Federal Reserve Bank plannen. Geregisseerd en mede geschreven door Gudegast en Paul T. Sheuring, zorgde deze R-rated actierit voor een omzet van $80,5 miljoen aan de wereldwijde box office.

De Belofte van Den of Thieves 2: Pantera

Zal de sequel net zo intens zijn als het origineel? Met de terugkeer van Gudegast’s dynamische regie en de acteerkracht van Butler en Jackson Jr., lijkt het erop dat Den of Thieves 2: Pantera klaar is om de verwachtingen te overtreffen.

Uw Favoriete Overval Film?

Of u nu een fan bent van Gudegast’s Den of Thieves, of dat uw favoriete overval film iets anders is, laat het ons weten. De wereld van de actievolle overval films blijft groeien en evolueren, en met Den of Thieves 2: Pantera op komst, lijkt de toekomst rooskleurig.

Conclusie

Met de aankondiging van Den of Thieves 2: Pantera kijken we uit naar een actievol vervolg dat belooft een intense rit te zijn door de straten van Europa. Met de terugkeer van Gerard Butler en O’Shea Jackson Jr., en onder de bekwame regie van Christian Gudegast, belooft Den of Thieves 2: Pantera een must-see te worden in het vierde kwartaal van 2024.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning