EA Sports WRC Onthult Tweede Uitgebreide Video

Electronic Arts, de toonaangevende naam in de game-industrie, heeft een nieuwe video uitgebracht voor hun aankomende racegame, EA Sports WRC. Deze verlengde clip biedt fans een diepgaande blik op de veelzijdige functies en spelmodi van de game.

Wat Kun Je Verwachten van de Nieuwe Video?

Gedurende bijna zeven minuten krijgen kijkers de kans om verschillende aspecten van de spelmodi te verkennen. Je wordt geconfronteerd met verschillende uitdagingen die je onderweg moet meesteren. Hierbij krijg je ook een duidelijker beeld van hoe je technieken en vaardigheden leert om een betere racer te worden.

  • Regularity Rally: Een alternatieve competitievorm die in meerdere modi in het spel aanwezig is.
  • Rally School: De ideale startplaats voor nieuwkomers om alle essentiële vaardigheden te leren die nodig zijn om een rallyauto te besturen.
  • Kampioenschap: De traditionele single-player WRC-ervaring die het echte wereldseizoen nabootst. Ook Multiplayer, Clubs en meer worden toegelicht.

Bouw je eigen Rally-auto

Volg in de voetsporen van rallylegende Colin McRae door je eigen moderne rallyauto te ontwerpen en ontwikkelen. Kies uit chassis en carrosserieën, pas het interieur en exterieur aan en creëer de ultieme rallyauto. Elk onderdeel heeft unieke kenmerken, van bumpers en spoilers tot lichtjes en luchtinlaten.

Herleef Iconische Momenten

In de nieuwe game kunnen fans de meest gedenkwaardige momenten uit de 50-jarige geschiedenis van het FIA World Rally Championship ervaren. Herleef zowel historische als recente evenementen en verdien medailles op basis van je prestaties.

Bouw je Carrière

EA Sports WRC stelt spelers in staat om hun eigen team te creëren. Ervaar diepe meerjarige progressie en beheer een team van ingenieurs. Neem cruciale beslissingen in de zoektocht naar glorie. Start in de Junior WRC of duik direct in de top en leid je team naar de overwinning tegen ‘s werelds beste rallycoureurs en teams.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning