Eerbetoon aan de Overleden Ster Ray Stevenson tijdens ‘Ahsoka’ Première

Panda Bytes, de toonaangevende bron voor het laatste nieuws en inzichten uit de wereld van films en series, brengt verslag uit over de recente première van de serie ‘Star Wars: Ahsoka’.

Ray Stevenson als Baylan Skoll

Ray Stevenson, die tragisch overleed op 21 mei, speelt Baylan Skoll in de nieuwe “Star Wars” serie op Disney+. Skoll is een origineel personage, een Force-gebruiker die zichzelf aligneert met Grootadmiraal Thrawn (gespeeld door Lars Mikkelsen). Deze krachtige krijger hanteert een opvallend oranje lichtzwaard. In verschillende trailers zagen we hem al de wachten van de Nieuwe Republiek verslaan en duelleren met Ahsoka Tano (Rosario Dawson) zelf.

Relatie met Shin Hati

Het interessante is dat Skoll de meester is van Shin Hati (gespeeld door Ivanna Sakhno). De titel van de eerste aflevering, “Meester en Leerling”, verwijst naar hun relatie.

Stevenson’s Eerdere Rollen en Zijn Passie voor Star Wars

Stevenson’s enthousiasme voor zijn rol was evident. In april, tijdens de Star Wars Celebration, deelde hij zijn opwinding over het vasthouden van een lichtzwaard voor de eerste keer. Een sentiment dat velen zouden delen, aangezien de lichtzwaarden iconisch zijn in het Star Wars universum.

Het is niet de eerste keer dat Stevenson’s stem werd geassocieerd met Star Wars. Hij leende zijn stemtalenten eerder als Gar Saxon in afleveringen van “Star Wars: Rebels” en “Star Wars: The Clone Wars”. Buiten het Star Wars universum verscheen hij ook als Volstagg in twee “Thor”-films en als Gouverneur Buxton in de veelgeprezen film “RRR”.

In Memoriam

Na zijn tragische overlijden betuigde Rosario Dawson haar respect aan haar overleden collega op Instagram. Ze deelde haar gevoelens over het plotselinge verlies en prees Stevenson’s altijd aanwezige glimlach.

Beschikbaarheid van de Serie

“Star Wars: Ahsoka” is nu beschikbaar voor streaming op Disney+.

Conclusie: ‘Star Wars: Ahsoka’ biedt een eerbetoon aan een getalenteerde acteur, Ray Stevenson, die helaas te vroeg is heengegaan. Met indrukwekkende personages en verhaallijnen is het een must-see voor alle Star Wars-fans. Bij Panda Bytes houden we u op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom uw favoriete series en films. Word deel van onze gemeenschap en mis niets uit de dynamische wereld van media en technologie.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning