El Silencio: Het mysterie van stilte

In de weelderige catalogus van Netflix duikt nu en dan een serie op die de stilte doorbreekt. Een die je bij de keel grijpt en je aandacht vasthoudt lang nadat de aftiteling over je scherm is gescrold. Een dergelijke serie is “El Silencio”, een gloednieuwe dramaserie die rechtstreeks uit het hart van Spanje komt.

Het centrale personage, Sergio Ciscar, is een enigma, gehuld in mysterie. Na zes jaar in de gevangenis te hebben doorgebracht voor een misdaad die ons huiveringwekkend achterlaat – de moord op zijn eigen ouders toen hij nog minderjarig was – wordt hij vrijgelaten. Maar in die zes jaar heeft Sergio een ondoordringbare stilte om zich heen opgebouwd. Hij heeft geen woord gezegd, hij heeft niet meegewerkt met de rechtshandhaving. Wat zit er achter deze stilte? Wat waren de ware motieven achter zijn schokkende daad? En wat zijn nu zijn bedoelingen nu hij weer vrij is?

Deze serie schittert niet alleen vanwege haar intrigerende plot, maar ook door de briljante cast. Acteurs zoals Cristina Kozani, Aitor Luna, Ramiro Blas, Aria Bedmar, en Mikel Losada leveren stuk voor stuk indrukwekkende performances die je doen snakken naar meer.

Sinds begin mei kan je “El Silencio” bekijken op Netflix, en ik kan je verzekeren dat deze serie de stilte zeker doorbreekt. Deze Spaanse dramaserie zet je aan het denken en laat je in spanning achter, afwachtend op de ontrafeling van de stilte van Sergio. Het is een fascinerende rit die je niet mag missen.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning