Equalizer’ Denkt aan een Prequel met een Verjongde Denzel

In de filmwereld is technologie nooit ver weg. De recente buzz? AI-gedreven verjonging. En nu wordt er gefluisterd dat zelfs de iconische Denzel Washington, bekend van de Equalizer-films, mogelijk onder de digitale kwast komt.

AI Verjonging: De Nieuwe Filmtechnologie

De verjongingstechnologie die AI aandrijft, is snel een hot topic geworden in Hollywood. Denzel Washington, de onbetwiste actiester, schittert in de Equalizer-films. Op 68-jarige leeftijd kan het echter uitdagend zijn om dezelfde fysieke prestaties te leveren. Tom Cruise, hoewel niet zo oud, kreeg een soortgelijke behandeling overwogen tijdens de productie van Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One. Uiteindelijk koos het team een andere richting.

De film Indiana Jones en het Dialoog van het Lot ging echter de technologische route, met veel lof van het publiek. Door de technologie kon Harrison Ford er jonger uitzien in het begin van de film. Het is duidelijk: als grote franchises zoals deze de technologie omarmen, geeft het geloofwaardigheid aan de gehele industrie.

‘Equalizer 3’ en de Mogelijkheid van een Prequel

Antoine Fuqua, tijdens een gesprek met NME, liet doorschemeren dat hij het idee van een prequel voor The Equalizer 3 overwogen heeft. Een verhaal dat zich concentreert op een jongere versie van het karakter. “Is er een verhaal te vertellen over hoe [McCall] deze persoon werd – de jongere versie. Ik heb dat gesprek met Richard Wenk [een scenarioschrijver van de serie] behoorlijk vaak gehad,” merkte hij op.

Hoewel Denzel nog niet persoonlijk over dit idee is benaderd, merkte Fuqua op dat hij de ontwikkelingen op de voet volgt. Met films als die van Harrison Ford en geruchten over een aanstaande film met Tom Hanks, is het duidelijk dat de technologie verbetert.

In Afwachting van ‘Equalizer 3’

The Equalizer 3 staat gepland voor 1 september 2023. En hoewel de verhaallijn en technologische keuzes nog in de lucht hangen, is de opwinding alom voelbaar.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning