Equalizer 3: Denzel Washington’s Laatste Deelname aan de Franchise

Denzel Washington, de ster van Equalizer 3, bevestigt dat Antoine Fuqua’s drieluik zijn laatste verschijning zal zijn als vigilante Robert McCall.

Washington’s Eindstation: Equalizer 3

Denzel Washington’s krachtige laatste acte in de serie zal Equalizer 3 zijn. In een exclusieve eerste blik in Empire op regisseur Antoine Fuqua’s drieluik, legt Washington uit hoe Equalizer 3, gesitueerd in Italië, de laatste keer zal zijn dat hij de agent van zwarte operaties-turned-vigilante Robert McCall op het grote scherm speelt.

“Hij heeft een fijne plek gevonden, maar ik wil niet zeggen dat hij geluk heeft gevonden en ik wil niet alles weggeven, maar hij ontmoet iemand fijns, hij is in een fijne stad en hij lijkt in vrede te zijn,” zei Washington. “Dat lijkt een goede plek om te stoppen. Ik wist niet dat er drie zouden zijn. Ik wist zeker niet dat toen we de eerste deden. Ik wist niet hoe het zou eindigen.”

Washington’s Enige Filmfranchise: Equalizer

Equalizer markeert de enige filmfranchise in Washington’s carrière van meer dan 40 jaar als acteur. Gebaseerd op de klassieke CBS-serie met Edward Woodward in de hoofdrol die liep van 1985 tot 1989, is Washington’s McCall een dodelijke kracht van de natuur, net als zijn andere beroemde actierol als Creasy in Tony Scott’s thriller uit 2004, Man on Fire.

Franchise-regisseur Fuqua bevestigde Washington’s standpunt over het op de juiste manier afronden van de trilogie.

“Robert McCall moet Weglopen,” Zegt Antoine Fuqua

“Dit is het,” zei Fuqua. “Robert McCall, de werkende-man held, op een bepaald punt moet hij er vanaf stappen. Op een bepaald moment moet iemand anders de bal oppakken en gerechtigheid dienen. Hij heeft zijn gerechtigheid gediend. Hij is in een vreemde plaats, hij probeert een huis, een plaats in de wereld te vinden. Dat is echt wat belangrijk is.”

Na gevechten met Russen en voormalige regeringsagenten in de voorgaande in Boston gesitueerde Equalizer-installaties, ziet Equalizer 3 McCall vrede vinden van zijn duistere verleden in Zuid-Italië. Wanneer leden van de Siciliaanse maffia echter het leven van zijn nieuwe vrienden bedreigen, moet McCall doen waar hij het beste in is om de mensen om wie hij geeft te redden.

Ontmoeting met een Jonge CIA Agent

Onderweg komt hij een jonge CIA-agent tegen die het maffiageweld onderzoekt, gespeeld door Dakota Fanning die zich herenigt met Washington na het samenwerken met de ster in Man on Fire.

Na de release van Equalizer 3 zal Washington vervolgens te zien zijn in een nog niet bekendgemaakte rol in Ridley Scott’s Gladiator 2. Bovendien zal Fuqua’s volgende project Michael zijn, een epische biopic voor Lionsgate over de King of Pop, Michael Jackson. Die film zal naar verwachting de 26-jarige neef van Jackson, Jaafar Jackson, in de hoofdrol hebben, met een scenario van John Logan.Disclaimer:

 

Dit artikel is geschreven op basis van informatie die beschikbaar was op het moment van publicatie. Voor het meest recente nieuws en updates, bezoek onze website regelmatig. Met dank aan Panda Bytes, uw ultieme bron voor het laatste nieuws en inzichten uit de wereld van films, series, technologie en games. Met diepgaande recensies, boeiende artikelen en relevante updates, biedt Panda Bytes een dynamische mix van inhoud voor de moderne media- en technologie-enthousiasteling. Word vandaag nog deel van onze groeiende gemeenschap en blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen in deze snel veranderende industrieën.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning