Eerste blik: “The Expats” door Amazon Prime Video, gepland voor 2024

The Expats, een langverwachte serie, zal begin 2024 debuteren op Amazon Prime Video. Recent uitgebrachte afbeeldingen bieden ons een eerste blik op deze meeslepende serie.

Gebaseerd op een bestseller

De serie is geïnspireerd op de bestverkopende roman van Janice YK Lee en bestaat uit zes delen. Prominente sterren zoals Nicole Kidman, bekend van Big Little Lies en The Undoing, Sarayu Blue uit Never Have I Ever en Blockers, en Ji-young Yoo van The Sky is Everywhere en Smoking Tigersschitteren in deze serie.

De setting en het plot

Het verhaal van The Expats speelt zich af tegen de levendige en roerige achtergrond van Hong Kong in 2014. Het focust op drie Amerikaanse vrouwen: Margaret (gespeeld door Nicole Kidman), Hilary (vertolkt door Sarayu Blue) en Mercy (een rol van Ji-young Yoo). Hun levens komen samen na een onverwachte familietragedie. Het intrigerende verhaal duikt in het concept van privilege en onderzoekt wat er gebeurt wanneer de grens tussen slachtofferschap en schuld vervaagt.

Betrokken talent

Naast de vermeldde acteurs spelen Brian Tee, bekend van Chicago Med en Jack Huston van House of Gucci en Fargo ook een belangrijke rol in de serie. Lulu Wang, de getalenteerde maker, regisseur en schrijver, is verbonden aan het project. Ze werkt samen met uitvoerende producenten zoals Daniele Melia, Nicole Kidman en Per Saari van Blossom Films. Daarnaast maken ook Alice Bell, de eerste schrijver die bij de serie kwam, en Theresa Park voor Per Capita Productions deel uit van het team.

Internationale erkenning

De serie heeft onlangs haar voorlaatste aflevering met speelfilmlengte gepresenteerd op het Toronto International Film Festival. Volgend jaar kunnen we de hele reeks verwachten op Amazon Prime Video.

Conclusie

The Expats belooft een boeiende reis te worden die ons meeneemt naar de complexe wereld van expats tegen de achtergrond van het levendige Hong Kong. Met een sterrencast en een team van getalenteerde makers, is dit een serie om in 2024 naar uit te kijken

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning