Fear the Night’: Maggie Q Gewapend voor Strijd op Poster voor Thuisinvasie Thriller

Inleiding

Bereid je voor op een zenuwslopende ervaring: “Fear the Night”, de nieuwste thuisinvasie thriller, komt op ons af. De veelzijdige actrice Maggie Q, bekend van haar rol in “Mission: Impossible III”, maakt haar opwachting op de poster, gewapend en bloederig, klaar voor de strijd.

Regisseur en Acteurs

Onder de bezielende regie van Neil LaBute, beroemd om zijn werk in “Lakeview Terrace”, belooft “Fear the Night” een aangrijpende filmervaring te worden. De film, die naast Maggie Q een sterke cast heeft met onder meer Kat Foster uit “Jean-Claude Van Johnson” en James Carpinello uit “The Punisher”, staat gepland voor release in de bioscoop, digitaal en VOD op 21 juli.

Verhaal en Plot

In “Fear the Night” worden acht vrouwen tijdens een vrijgezellenfeest in een afgelegen boerderij in de Californische heuvels opgeschrikt door de komst van gemaskerde indringers. Deze belagers beginnen pijlen op het huis en de gasten te schieten. Tess, een militaire veteraan die worstelt met haar verslavingen en haar moeite om aansluiting te vinden bij anderen, leidt de vrouwen in het verzet tegen de aanvallers. Ze vechten terug in een poging zichzelf te redden gedurende deze ene donkere nacht.

Maggie Q kruipt in de huid van Tess en wordt bijgestaan door een sterke cast, waaronder Gia Crovatin uit “House of Darkness”, Highdee Kuan uit “Proximity” en Ito Aghayere uit “Star Trek: Picard”. Het scenario, van de hand van LaBute zelf, belooft een intens verhaal vol spanning en actie.

Productie en Eerdere Werken van LaBute

“Fear the Night” werd geproduceerd door Eric Brenner, samen met Berry Meyerowitz, Jeff Sackman en Larry Greenberg van Quiver Distribution. Neil LaBute, bekend van eerdere successen zoals “In the Company of Men”, “Your Friends and Neighbors”, “Nurse Betty”, “Possession”, “The Shape of Things”, “The Wicker Man”, “Death at a Funeral”, “Some Velvet Morning”, “Dirty Weekend”, “House of Darkness”, en “Out of the Blue”, evenals verscheidene tv-projecten, bewijst opnieuw zijn talent als regisseur.

Conclusie en Vooruitblik

Naar “Fear the Night” wordt met grote verwachtingen uitgekeken. De poster, die Q’s personage toont, gewapend, bloederig en klaar voor de strijd, maakt de anticipatie alleen maar groter. Bereid je voor op een meeslepende rit vol spanning en sensatie. Wij zijn klaar voor de strijd, ben jij dat ook?

 

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning