Gedetailleerde Vooruitblik op Lords of the Fallen: De Nieuwe Dimensie van Soulslike

De wereld van gaming breidt zich continu uit met innovaties en nieuwe genres. In deze context introduceert Hexworks een spannende aanvulling op het soulslike genre: Lords of the Fallen. In dit spel verkennen spelers de grens tussen leven en dood, een ervaring die liefhebbers van FromSoftware’s meesterwerken zeker zullen waarderen.

Een Frisse Wind in het Soulslike Genre

Lords of the Fallen is niet zomaar een nieuw spel; het is een donker fantasy-avontuur dat zich afspeelt in twee prachtige, maar tegelijkertijd genadeloze parallelle werelden. Tijdens een exclusieve voorvertoning door WASD x IGN konden wij alvast een glimp opvangen van wat dit RPG te bieden heeft.

Bij aanvang koos ik voor een ridder-achtige klasse, een keuze die mijn toegangspoort zou zijn naar de intrigerende en vaak intense werelden van Axiom en Umbral.

Het Geheim van de Umbral Lamp

Een uniek kenmerk van Lords of the Fallen is de ‘Umbral Lamp’. Dit is geen gewone uitrusting. Het is dé sleutel tot het overschrijden van de grenzen tussen Axiom, het rijk van de levenden, en Umbral, het rijk van de doden. Dit object heeft echter zijn eigen uitdagingen. Hoewel je op elk gewenst moment naar Umbral kunt overstappen met je lamp, zul je merken dat hoe langer je daar verblijft, hoe meer vijanden en gevaren je pad kruisen. Om terug te keren naar het rijk van de levenden, moet je een Vestige vinden, wat te vergelijken is met de kampvuren uit Dark Souls.

De Dood Is Slechts Het Begin

Tijdens de demo, die ongeveer 80 minuten duurde, kwam ik drie eindbazen tegen. Een ervan was een vooraf bepaald verlies, wat een glimp toonde van wat het late spel ons te bieden heeft. Een opvallende eindbaas was Pieta, een reusachtige ridder met een lang en gloeiend zwaard. Wanneer ze vleugels krijgt in haar tweede fase, wordt de uitdaging nog groter.

Conclusie: Veelbelovend en Uitdagend

Lords of the Fallen belooft een ware traktatie te worden voor zowel doorgewinterde Dark Souls-fans als nieuwkomers in het soulslike genre. Het spel lanceert op 13 oktober 2023 op PlayStation 5, Xbox Series X|S en Windows PC.

Bedankt voor het lezen! Bij Panda Bytes blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste game-releases en -reviews. Vergeet niet je aan te melden voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer het laatste gamenieuws!

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning