‘Gen V’ – Afleveringsgids door Panda Bytes (Gepubliceerd op 6 oktober)

Vandaag, op 6 oktober, lanceert ook de vierde aflevering van de sensationele serie ‘Gen V’. Wij bij Panda Bytes brengen je de meest gedetailleerde gids voor deze serie.

Seizoen 1 van ‘Gen V’ telt in totaal acht afleveringen. Het debuut met zijn eerste drie afleveringen was op 29 september en de rest volgt wekelijks.

‘Gen V’ staat bekend als de eerste live-action spin-off van de geliefde superheldenserie The Boys. Deze Prime Video-productie, gebaseerd op “The Boys Volume 4: We Gotta Go Now” van Garth Ennis en Darick Robertson, plaatst ons midden in het Godolkin University School of Crimefighting van The Boys universum. Jonge superhelden ontdekken hier een duister complot dat hun capaciteiten kan overtreffen.

Panda Bytes presenteert: De Afleveringsgids van ‘Gen V’

Seizoen 1 van ‘Gen V’ biedt acht spannende afleveringen. De eerste drie afleveringen waren meteen een hit op 29 september. En goed nieuws voor de fans: vandaag, 6 oktober, is het tijd voor aflevering vier! Hier is onze gids met titels en uitzenddata:

  • Aflevering 1 “God U” – 29 september
  • Aflevering 2 “First Day” – 29 september
  • Aflevering 3 “#ThinkBrink” – 29 september
  • Aflevering 4 – 6 oktober (Vandaag!)
  • Aflevering 5 – 13 oktober
  • Aflevering 6 – 20 oktober
  • Aflevering 7 – 27 oktober
  • Aflevering 8 – 3 november

Cast & Karakters door Panda Bytes

The Boys’ spin-off heeft een sterrencast met onder anderen Jaz Sinclair, Lizze Broadway en Patrick Schwarzenegger in hoofdrollen.

Trailer & Plot Insights door Panda Bytes

In de wereld van The Boys verkent ‘Gen V’ het leven aan de Godolkin University. Studenten worden hier opgeleid tot de superhelden van morgen, met hopelijk winstgevende sponsordeals. Maar zoals altijd in het superheldenuniversum zijn er geheimen en uitdagingen. Ontdek met ons wat er achter de schermen gebeurt.

Dank je wel voor het lezen! Bij Panda Bytes ben je altijd verzekerd van de laatste updates en de meest diepgaande analyses uit de entertainmentwereld. Blijf bij, lach mee en laat je informeren door ons team van experts. Mis nooit meer het laatste nieuws en zorg dat je altijd vooraan zit bij de nieuwste releases en trends. Word lid van de Panda Bytes-familie vandaag nog! 😄

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning