Heart of Stone: Een Blik op de Nieuwe Actiefilm met Gal Gadot

Een fonkelnieuwe trailer van de film ‘Heart of Stone’ is recentelijk onthuld tijdens Netflix’s Tudum evenement, met een spannend voorproefje van de Gal Gadot actiefilm.

Intrigerende Verhaallijn

‘Heart of Stone’, geprogrammeerd om op 11 augustus 2023 op Netflix te verschijnen, neemt ons mee op een adembenemend avontuur. De trailer onthult Gal Gadot in de rol van Rachel Stone, een intelligentieagent die opereert in verschillende delen van de wereld. De plot neemt een dramatische wending als een krachtig object, bekend als ‘The Heart’, wordt gestolen, wat leidt tot een omvangrijke internationale crisis.

De Talenten Achter de Schermen

De oorspronkelijke verhaallijn is geschreven door Greg Rucka en Allison Schroeder, terwijl Tom Harper de regisseur van de film is. Rucka, winnaar van de Eisner Award, heeft samengewerkt met Netflix om zijn grafische romanreeks ‘The Old Guard’ aan te passen. Na de warme ontvangst van de film met Charlize Theron in de hoofdrol, gaf Netflix groen licht voor een vervolg.

Een Film van Formaat

‘Heart of Stone’ is afkomstig van Skydance’s David Ellison, Dana Goldberg, en Don Granger, waarbij Granger en Goldberg het project namens de studio overzien. Naast Gadot omvat de lijst van producenten Jaron Varsano, Bonnie Curtis en Julie Lynn onder hun Pilot Wave-banner, met Harper, Rucka en Patty Whitcher als uitvoerend producenten.

We kijken vol verwachting uit naar de release van ‘Heart of Stone’ en de nieuwe acteerprestatie van Gal Gadot in deze hooggeanticipeerde film. De trailer belooft een adembenemende rit vol intrigerende plotwendingen, exotische locaties en sensationele actiescènes.

 

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning