‘Heels’ Seizoen 2: De Cast Bespreekt Worstelen, Uitdagingen en Wat Komt Er Aan

Belangrijke Veranderingen in Seizoen 2

Seizoen 2 van Starz’ ‘Heels’ zet broers Jack (gespeeld door Stephen Amell) en Ace (Alexander Ludwig) in het middelpunt van een kleine worstelpromotie met potentieel om landelijk te gaan. Na het einde van het eerste seizoen zijn de broers op zoek naar zichzelf na de dood van hun vader, die de promotie van de Duffy Wrestling League naliet aan zijn zonen.

Familieconflicten en Herstel

Na zijn broer in de ring te hebben verraden, moet Jack zich verzoenen met zijn broer en zijn vrouw, Staci (gespeeld door Alison Luff). Ze moeten zich ook afvragen of ze voldoen aan de erfenis van hun overleden vader.

Amell vertelde aan TV Insider: “Hij heeft dit moment aan het eind van de eerste aflevering, waar hij net een ongelooflijk succesvolle dag heeft gehad. Het zou ongelooflijk succesvol moeten zijn, persoonlijk, professioneel, emotioneel, spiritueel, maar dat is het niet. Zijn broer is weg, zijn vrouw is weg, zijn zoon is weg, zijn moeder wil niet met hem praten, zijn vader is dood.”

Er is echter één lichtpuntje: “Op z’n minst geeft hij toe dat hij fout zit. En dat is een goed begin.”

De Uitdagingen van Ace

Ondertussen wordt de jongere broer Ace dit seizoen gedwongen om in de spiegel te kijken en te beslissen of hij de persoon wil zijn die hij echt wil zijn. Ludwig zei: “Dit seizoen gaat over hem die de stukken weer oppakt en zichzelf op welke manier dan ook weer in elkaar zet. En uiteindelijk begin je Ace te zien, misschien in de schoenen waarin hij altijd al bedoeld was om te staan. Je krijgt een idee van wat deze promotie zou kunnen zijn op nationaal niveau, en wat deze broers zouden kunnen zijn als ze maar samen zouden kunnen werken.”

Vrouwelijke Invloed in het Drama

Dit seizoen is volgens hem “echt gewoon vrouwen die de leiding nemen.” Mary McCormack, die Willie Day speelt, bevestigt dit idee, vooral na de ongekende overwinning van Crystal (Kelli Berglund) om kampioen te worden.

Persoonlijke Ambities en Uitdagingen

Allen Maldonado hint ook naar de boog van Rooster Robbins na het verlaten van DWL voor de concurrentie. “Dit seizoen is hij die de controle over zijn eigen lot neemt en echt vastberaden en gefocust is daarop. Het is kampioenschap of niets, en niets anders doet ertoe. Die vastberadenheid past beter in Dystopia dan in DWL.”

Ondertussen zitten Bobby Pin (Trey Tucker) en Diego Cottonmouth (Robby Ramos) vast in het drama van andere mensen bij DWL. “Diego, dit seizoen krijgt te zien wat er gebeurt als je dromen geen werkelijkheid worden of als ze dat wel doen,” onthulde Ramos over Diego en zijn tijd met Wild Bill (gespeeld door Chris Bauer).

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning