Herdenking van 50 Jaar “Enter the Dragon” met een Nieuwe 4K Bluray Uitgave

De iconische vechtsportfilm die Bruce Lee in de popcultuur heeft verankerd, wordt een halve eeuw oud. Warner Bros. voorziet deze film van de ultieme HD behandeling.

Bruce Lee’s Iconische Film Ondergaat een Digitale Vernieuwing

Een halve eeuw na de eerste verschijning van Bruce Lee in “Enter the Dragon” eert Warner Bros. de legendarische acteur en martial arts-koning met een gloednieuwe 4K Bluray-uitgave. Deze bijgewerkte versie belooft kijkers een verbeterde thuisbioscoopervaring met een verbeterde beeld- en geluidskwaliteit.

Technische Details en Speciale Functies

Deze speciale uitgave van de 50ste verjaardag van het vechtsportfenomeen omvat een 4K restauratie van de film, HDR presentatie, en een nieuwe Dolby Atmos audiotrack. Bovendien zijn er twee versies van de film beschikbaar: de originele bioscoopversie en een speciale editie.

Een introductie door Linda Lee Cadwell, audocommentaar door Paul Heller en Michael Allin en optionele Engelse SDH, Spaanse en Franse ondertitels voor de hoofdfilm maken de speciale functies compleet.

“Enter the Dragon”: Een Tijdloze Vechtsportepos

Ondanks zijn vroegtijdige dood blijft Bruce Lee de onbetwiste ster van de vechtsportfilms. Zijn meesterlijke laatste film, “Enter The Dragon”, blijft de tand des tijds doorstaan als de meest geliefde vechtsportepos in de filmgeschiedenis. Deze kaskraker neemt Lee mee naar het eilandfort van de criminele krijgsheer Han, wiens vechtsportschool een dekmantel is voor opiumsmokkel en prostitutieactiviteiten.

Een Nieuwe Toevoeging aan de Bruce Lee Criterion Collectie

“Enter the Dragon” is onlangs uitgebracht in een Bruce Lee Criterion collectieset met de andere beroemde films van de ster, waaronder “The Big Boss”, “Fist of Fury”, “The Way of the Dragon”, “Game of Death” en een postume Bruceploitation-film, “Game of Death II”. Hoewel de andere films in de set zijn gerestaureerd met een 4K restauratie, werd “Enter the Dragon” alleen in 2K weergegeven, waarschijnlijk zodat Warner Bros. hun eigen verbeterde versie kon uitbrengen.

Speciale Functies: Een Schat aan Extra’s

De set bevatte ook een schat aan speciale functies, waaronder vintage trailers, alternatieve scènes, zeldzame interviews en mini-documentaires. De speciale 50ste verjaardag 4K bluray van “Enter the Dragon” is beschikbaar voor aankoop vanaf 8 augustus.

Zo blijft “Enter the Dragon” een halve eeuw na zijn eerste verschijning nieuwe generaties inspireren en verbluffen met zijn tijdloze beelden en de ongeëvenaarde vechttechnieken van Bruce Lee. Deze speciale editie is een must-have voor elke liefhebber van vechtsportfilms.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning