Het Vinden van Klimuitrusting in Zelda: Tranen van het Koninkrijk – De Ultieme Gids

Inleiding

Bij het beklimmen van de bergen van Hyrule in ‘The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom’, is het cruciaal om te zijn uitgerust met de juiste uitrusting. De mogelijkheid om alles en nog wat te beklimmen werd geïntroduceerd in ‘The Legend of Zelda: Breath of the Wild’, dus het zou gewoon verkeerd voelen om ‘The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom’ te spelen zonder deze vaardigheid. Laten we eens kijken hoe we deze uitrusting kunnen vinden.

De Klimuitrusting

De klimuitrustingset is waarschijnlijk het beste om te dragen als je veel beklimmingen te doen hebt in Tears of the Kingdom. Hier is hoe je het kunt vinden.

Stap 1: De Borst Vinden

Vind een gat in de grond genaamd de North Hyrule Plain Cave op de coördinaten -1188, 0646, 0072. Reis naar binnen totdat je een gelaagde waterval vindt die wordt bewaakt door een Horriblin. Ga de geheime kamer achter de bovenste waterval binnen om de borst met het pantser te vinden.

Stap 2: De Benen Vinden

De benen zullen worden gevonden op de Upland Zorana Byroad bij 2858, 0354, 0227. Binnen in de grot, neem je bij de eerste splitsing rechts. Hak of brand je een weg door een muur van wijnstokken die je pad blokkeert. Maak een platform over het water naar een deur die je kunt openen met Ultrahand en laat het water weglopen. Ga via de deur onder de trap om de klimlaarzen uit de kist te halen.

Stap 3: Het Hoofddeksel Vinden

Het hoofddeksel bevindt zich in de Ploymus Mountain Cave op 3663, 0539, 0272. Je zult niet verdwalen in deze grot, maar het is wel een beetje moeilijk om er doorheen te komen, dus neem je tijd. Eenmaal aan het einde en op een hoger niveau, ga je door de open ruimte naar rechts en de kamer met de laatste kist in die de klimbandana bevat.

Slotopmerkingen

Het spel ‘The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom’ biedt spelers de mogelijkheid om de wereld van Hyrule te verkennen op een manier die nog nooit eerder is vertoond. Met het juiste gereedschap en de juiste vaardigheden, zal je avontuur zowel lonend als uitdagend zijn. Door de juiste klimuitrusting te bemachtigen, kun je de hoogste bergen beklimmen en genieten van het adembenemende uitzicht op Hyrule.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning