Indiana Jones en de Dial of Destiny: Digitale Release Datum Vastgesteld

Indiana Jones en de Dial of Destiny: Digitale Release Datum Vastgesteld

Disney heeft de digitale release datum voor “Indiana Jones en de Dial of Destiny” vastgesteld, wat tevens de laatste keer zal zijn dat Harrison Ford de heldhaftige archeoloog zal vertolken.

Digitale Release op Belangrijke Platforms

Voor degenen die zich afvragen wanneer ze “Indiana Jones en de Dial of Destiny” thuis comfortabel kunnen bekijken: het wachten is voorbij! Disney heeft aangekondigd dat de film vanaf 29 augustus beschikbaar zal zijn bij alle grote digitale retailers, waaronder Prime Video, Apple TV en Vudu.

Exclusieve Bonusinhoud

De digitale release van “Indiana Jones en de Dial of Destiny” zal nooit eerder vertoonde bonusinhoud bevatten:

  1. Proloog: Duik mee in 1944 en ontdek de filmmakers, personages, stunts en verbazingwekkende visuele effecten die de spannende opening van de film vormgeven.
  2. New York: Reis af naar een nagemaakte versie van Manhattan in 1969 tijdens de Moon Parade achtervolging. Hierin wordt Helena (gespeeld door Phoebe Waller-Bridge) uitgelicht terwijl John Williams haar prachtige nieuwe thema dirigeert.
  3. Marokko: Begeef je in de spannende wereld van achtervolgingen in de medina en hotelgevechten. Maak kennis met Teddy (Ethann Isidore), Indy’s nieuwe bondgenoot in de zoektocht naar de wijzerplaat.
  4. Sicilië: Volg Renaldo (Antonio Banderas) tijdens een spannende onderwater schattenjacht. Ga samen met Harrison Ford en Phoebe Waller-Bridge op locatie in Sicilië en ontdek de grotten, valstrikken en insecten rond het graf van Archimedes.
  5. Finale: Duik in het spannende einde van de Indiana Jones-reeks waar cast en filmmakers, waaronder James Mangold, Kathleen Kennedy en Steven Spielberg, afscheid nemen van één van de grootste helden aller tijden.

Een Sterrencast

Harrison Ford keert terug als de legendarische held-archeoloog. De cast bevat ook sterren zoals Phoebe Waller-Bridge, Antonio Banderas, John Rhys-Davies en Mads Mikkelsen. De film, geregisseerd door James Mangold, haalde wereldwijd $370 miljoen op, wat minder was dan Disney had gehoopt.

Conclusie

“Indiana Jones en de Dial of Destiny” biedt niet alleen een spannend nieuw avontuur, maar ook een kans om afscheid te nemen van Harrison Ford’s iconische vertolking van de held. Met exclusieve bonusinhoud en een sterrencast is dit een release die je niet wilt missen.

 

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning