Jaafar Jackson speelt de King of Pop in de aankomende biopic Michaël.

Jaafar Jackson speelt de King of Pop in de aankomende biopic Michaël. De 26-jarige neef van Michael Jackson werd door Lionsgate aangekondigd als de hoofdrolspeler voor de film die wordt geproduceerd door Oscarwinnaar Graham King en geregisseerd door Antoine Fuqua. Dit zal Jacksons eerste grote acteerrol zijn, hoewel hij al enige ervaring heeft in de muziekindustrie.

Jackson, de op een na jongste zoon van Jermaine Jackson, de broer van Michael, heeft al enkele eigen muzieknummers uitgebracht. In 2019 bracht hij zijn debuutsingle “Let Me Sing” uit, die positieve recensies kreeg. Met zijn achtergrond in de muziekindustrie lijkt Jackson een goede keuze te zijn om zijn beroemde oom te portretteren.

De biopic Michaël, die wordt geproduceerd door Graham King, die eerder verantwoordelijk was voor de succesvolle biopic Bohemian Rhapsody, zal naar verwachting het leven van Michael Jackson behandelen en zijn carrière als een van de grootste muzikanten aller tijden. Antoine Fuqua, bekend van films als Training Day en The Magnificent Seven, zal de film regisseren.

Het nieuws van Jacksons casting als de King of Pop heeft al veel aandacht getrokken. Sommigen hebben zich afgevraagd of Jackson de juiste keuze is om zijn beroemde oom te spelen, terwijl anderen zijn enthousiast over zijn acteerdebuut. Het blijft afwachten hoe Jackson het zal doen in zijn rol, maar de aankomende biopic belooft een interessant en boeiend kijkje te bieden in het leven van een van de grootste muzikanten ooit.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning