Jason Momoa’s toekomst in het DCU: Aquaman of Lobo?

Jason Momoa, bekend van zijn rol als Aquaman, blijft zijn toekomst in het DCU plagen nu James Gunn en Peter Safran de leiding hebben. In een gesprek met Men’s Health is Momoa’s rol in het DCU momenteel onbekend, waarbij velen denken dat de acteur van rol zal wisselen van de Atlantische superheld naar de antiheld Lobo. Momoa is “extreem enthousiast” over zijn toekomst bij de franchise en plaagt dat “er veel geweldige dingen aan zitten te komen.”

Geruchten over Momoa als Lobo

Geruchten over Momoa die Lobo speelt, doen al enige tijd de ronde, waarbij velen vinden dat de acteur beter geschikt zou zijn voor de rol van de intergalactische premiejager. Verdere rapporten beweren dat de reden voor het wisselen van rollen een direct gevolg is van de aanstaande DC-vervolgfilm, Aquaman en het Verloren Koninkrijk, die te kampen heeft gehad met enkele slechte testscreenings. Dit zou betekenen dat Momoa’s versie van Aquaman zou worden geschrapt ten gunste van een Lobo-project.

Behandeling Aquaman en het Verloren Koninkrijk verworpen

Momoa onthulde ook dat de studio besloot zijn 50-pagina’s tellende behandeling voor Aquaman en het Verloren Koninkrijk niet te volgen, wat zou hebben betekend dat de superheld “met de VN praat over wat er gebeurt met het smelten van de ijskappen.” Het in de ijskast zetten van zijn ideeën zat de acteur dwars en stortte hem “in een gepassioneerde tirade.”

Aquaman en het Verloren Koninkrijk

Geregisseerd door James Wan en geschreven door David Leslie Johnson-McGoldrick, heeft Aquaman en het Verloren Koninkrijk in de hoofdrollen Jason Momoa als Arthur Curry, oftewel Aquaman, naast Amber Heard, Willem Dafoe, Patrick Wilson, Dolph Lundgren, Yahya Abdul-Mateen II, Temuera Morrison en Nicole Kidman. De film staat gepland voor release op 20 december 2023.

Conclusie

Jason Momoa lijkt vol vertrouwen en enthousiasme te zijn over zijn rol in de DC-franchise. Of hij nu terugkeert als Aquaman of een nieuw personage zoals Lobo op zich neemt, fans kunnen niet wachten om te zien wat Momoa in petto heeft voor zijn volgende optreden in het DCU. Terwijl geruchten en speculatie blijven circuleren, zullen kijkers moeten afwachten om te zien welk pad Momoa’s carrière binnen de DC-franchise zal inslaan.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning