Jenna Ortega schittert in de nieuwe film ‘Finestkind’ die in november wordt uitgebracht op Paramount++.(SkyShowTime)

Jenna Ortega, die we vooral kennen van de populaire Netflix-serie ‘Wednesday’, heeft opnieuw een spraakmakende rol te pakken. De jonge actrice staat in de schijnwerpers met haar nieuwste film ‘Finestkind’, een misdaadthriller geproduceerd door Taylor Sheridan van Yellowstone en geregisseerd door Brian Helgeland van Legend.

Een Verhaal van Broederschap en Misdaad

In ‘Finestkind’ worden we geïntroduceerd aan twee broers, Tom en Charlie, vertolkt door Ben Foster van Emancipation en Toby Wallace van Neighbours. Na jaren van vervreemding, door twee zeer verschillende opvoedingen, worden zij als volwassenen herenigd. In een poging om rijk te worden met een commerciële visoperatie, worden de broers gedwongen een mogelijk dodelijke deal te sluiten met een lokale misdaadfamilie.

Door deze overeenkomst komt een onschuldige jonge vrouw, Nicky (gespeeld door Jenna Ortega), samen met de vader van de jongens (Tommy Lee Jones) in ernstig gevaar. Enkel Tom en Charlie hebben de macht om hen te redden.

Ondersteunende Cast

De film wordt verder ondersteund door een getalenteerde cast, waaronder Lolita Davidovich van Law & Order: Organized Crime, Clayne Crawford van Lethal Weapon, Aaron Stanford van Fear the Walking Dead en Ismael Cruz Córdova van Lord of the Rings: The Rings of Power.

enna Ortega’s Rijke Portfolio

De laatste jaren heeft Jenna Ortega veel buzz gecreëerd in de entertainmentwereld. Behalve ‘Finestkind’ heeft ze onlangs ook gewerkt aan het langverwachte vervolg op ‘Beetlejuice’ met Michael Keaton en Winona Ryder. Daarnaast zal ze schitteren naast Paul Rudd in de zwarte komedie ‘Death of a Unicorn’ en produceert ze het romantische drama ‘Winter, Spring, Summer, or Fall’.

Buiten haar drukke filmschema heeft Jenna ook de lucht geklaard over ongegronde geruchten dat ze een relatie heeft met Johnny Depp, iemand die ze zelfs nog nooit persoonlijk heeft ontmoet.

Lancering in november

‘Finestkind’ belooft een film te zijn die op het puntje van je stoel houdt, met een intrigerend plot en een sterke cast. Liefhebbers van spannende thrillers kunnen de film vanaf november op Paramount++.(SkyShowTime)

in zowel in Europa als de VS bekijken.

Blijf op de hoogte van het laatste filmnieuws en diepgaande analyses met Panda Bytes – jouw bron voor entertainment updates!

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning