The Walking Dead: Destinies Krijgt Lancering in Midden November

AMC en GameMill Entertainment hebben afgelopen week aangekondigd dat The Walking Dead: Destinies nu een officiële lanceerdatum heeft in november 2023. Het spel zal je meenemen op een reis door bekende paden in de nalatenschap van Walking Dead-personages; alleen deze keer zul je in staat zijn om de loop van de geschiedenis en hun lot te veranderen.

De Lancering van The Walking Dead: Destinies

GameMill Entertainment heeft bevestigd dat we The Walking Dead: Destinies volgende maand kunnen verwachten voor de pc en alle drie grote consoles. AMC en GameMill Entertainment hebben afgelopen week aangekondigd dat The Walking Dead: Destinies nu een officiële lanceerdatum heeft in november 2023. Het spel zal je meenemen op een reis door bekende paden in de nalatenschap van Walking Dead-personages; alleen deze keer zul je in staat zijn om de loop van de geschiedenis en hun lot te veranderen. Je kunt hieronder de nieuwste trailer bekijken, aangezien het spel op 17 november wordt uitgebracht voor de pc en alle drie grote consoles.

Belangrijkste Kenmerken van het Spel

Verander het Lot van Jouw Favoriete Personages

Duik in de bekende wereld van The Walking Dead en bepaal zelf de toekomst van de personages die we door de seizoenen heen hebben leren kennen. Of het nu gaat om helden of schurken, levend of dood, de keuze is aan jou: blijf je trouw aan het originele verhaal of kies je voor een geheel nieuwe richting?

Actievolle Gevechten tegen de Walkers

Bereid je voor op intense gevechten tegen de walker-hordes. Of je nu kiest voor melee-aanvallen met honkbalknuppels en katanas, of voor afstandsaanvallen met revolvers, shotguns en kruisbogen, de actie stopt nooit.

Vorm Jouw Ultieme Team

Selecteer uit meer dan twaalf iconische personages uit de serie, waaronder Rick, Shane, Michonne, Carol en Daryl. Beheer beperkte middelen, zoek naar wapens en munitie, en maximaliseer de capaciteiten van je team om te overleven.

Spannende Gameplay Ervaring

Verdedig je kamp, red overlevenden en bepaal zelf of je kiest voor sluipacties of directe confrontatie. Als je in gevaar komt, krijg je nog één kans om te overleven in een “gebroken staat” voordat de walker-dreiging je volledig overweldigt.\

Conclusie

The Walking Dead: Destinies belooft een opwindende en meeslepende ervaring te worden voor fans van de serie. Met de mogelijkheid om het verhaal te veranderen en de spanning van het vechten tegen hordes ondoden, is het een spel dat je niet wilt missen.

Dus, bereid je voor om op 17 november de wereld van AMC’s The Walking Dead te betreden en je eigen lot te bepalen in The Walking Dead: Destinies.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning