Jeremy Renner keert terug naar Mayor of Kingstown: “Ben ik klaar om fictieve verhalen te vertellen? Ik maak me zorgen om het echte leven”

Jeremy Renner’s herstel en zijn terugkeer naar Mayor of Kingstown

In januari 2023 raakte Jeremy Renner betrokken bij een verschrikkelijk ongeluk waarbij hij ernstig letsel opliep, waaronder een stomp trauma aan zijn borst en maar liefst 30 gebroken botten. Dit gebeurde nadat hij werd aangereden door een sneeuwschuiver op zijn eigen terrein. Veel fans en critici betwijfelden of Renner ooit nog zou kunnen terugkeren naar zijn werk, laat staan naar de set van de populaire Paramount+ serie, Mayor of Kingstown.

Realiteit versus Fictie: Jeremy Renner’s persoonlijke strijd

Renner sprak openhartig over zijn herstelproces en de mentale uitdagingen waarmee hij werd geconfronteerd tijdens een interview met Good Morning America. “Moet ik fictieve verhalen gaan vertellen? Ik maak me zorgen om het echte leven,” zei Renner. Hij benadrukte dat hij zijn perspectief moest veranderen om de stap terug naar zijn werk te maken. “Ik moest de drempel over van ‘Wil ik fictieve verhalen gaan vertellen?’ Ik maak me zorgen om het echte leven – van de ene voet voor de andere zetten om te lopen,” voegde hij eraan toe. Dit reflecteert een diepere persoonlijke transformatie die Renner doormaakte tijdens zijn herstel.

Een nieuwe benadering voor het derde seizoen

Renner beschreef hoe het derde seizoen van Mayor of Kingstown anders zal zijn, met meer emotionele en intieme momenten die hem een “ontsnapping” bieden van de intensiteit van eerdere seizoenen. “Er zit meer gevoel in, omdat ik het een beetje moest inbrengen, gewoon vanwege waar ik in mijn leven was,” legde Renner uit. “Mike McLusky is nog steeds behoorlijk agressief, maar ik denk dat hij ook wat zachter is geworden, simpelweg omdat ik hem zo moest spelen.”

De acteur erkende ook dat hij zijn benadering van de serie moest aanpassen. “Mijn geest denkt dat ik perfect ben. Mijn lichaam zegt, ‘Gast, je bent een ramp! Rustig aan, rem eens even!’,” zei Renner met een vleugje humor. Ondanks zijn fysieke uitdagingen, benadrukte hij dat zijn geest helder bleef, zelfs nadat zijn hoofd een flinke klap had gekregen.

Plotdetails van het derde seizoen

De officiële synopsis van het derde seizoen van Mayor of Kingstown belooft spanning en intrige. “Een reeks explosies schudt Kingstown en zijn burgers op, terwijl een nieuw gezicht van de Russische maffia zich in de stad vestigt en een drugsoorlog woedt binnen en buiten de gevangenismuren. De druk ligt op Mike McLusky (Renner) om de oorlog te beëindigen, maar de zaken worden ingewikkelder wanneer een bekend gezicht uit zijn gevangenisverleden dreigt de pogingen van de burgemeester om vrede te bewaren onder alle facties te ondermijnen.”

Het nieuwe seizoen zal op 2 juni debuteren op SkyShowTime

Over Panda Bytes

Panda Bytes is jouw ultieme bestemming voor alles rondom film, technologie, games en series. Wij bieden unieke, humoristische inzichten en boeiende verhalen. Ons toegewijde en enthousiaste team is gepassioneerd over het delen van de coolste ontdekkingen en het laatste nieuws uit de entertainmentwereld. Bij ons ben je niet alleen up-to-date, maar beleef je elk verhaal intens. Laat je inspireren en verrijk je dag met de content van Panda Bytes.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning