Joaquin Phoenix Schittert als Napoleon in Ridley Scott’s Nieuwe Trailer

In de meest recente trailer schittert Joaquin Phoenix als de Franse Keizer in Ridley Scott’s film over Napoleon Bonaparte.

Episch Drama Rondom Napoleon Bonaparte

De gloednieuwe trailer van “Napoleon” belooft een film vol actie, gebaseerd op het ware verhaal van Napoleon Bonaparte. Ridley Scott brengt met deze film een combinatie van drama, romantiek en actie die de opkomst van de Franse keizer naar de macht toont. Volgens de synopsis biedt “Napoleon” een spectaculaire actiefilm die in detail de tumultueuze opkomst en val van de iconische Franse keizer Napoleon Bonaparte, vertolkt door Oscar-winnaar Joaquin Phoenix, beschrijft.

Meesterwerk van Ridley Scott

Met een achtergrond van grootschalige filmproductie onder leiding van de legendarische regisseur Ridley Scott, belicht de film Bonaparte’s onvermoeibare reis naar de macht door de lens van zijn intense, wispelturige relatie met zijn enige ware liefde, Josephine. De meest recente trailer toont Ridley Scott’s verbluffende gevechtsscènes, die een prominente plaats innemen in de opkomst van Napoleon.

De film zal slechts zes veldslagen bevatten die hij heeft gevochten. Een epische scène bevat 300 mannen, 100 paarden en 11 camera’s. Centraal in “Napoleon” staat de relatie van de Franse keizer met zijn vrouw Joséphine, die uitgebreid in de trailer wordt getoond.

Ridley Scott en Joaquin Phoenix: Een Verwachte Hereniging

Na hun samenwerking in het epische historische drama “Gladiator” uit 2000, waar ze beiden talloze prestigieuze prijzen voor wonnen en genomineerd werden, markeren “Napoleon” hun langverwachte hereniging. Met een budget van $130 miljoen en een speelduur van 157 minuten belooft het een kaskraker te worden. Phoenix en Vanessa Kirby nemen de hoofdrollen voor hun rekening, omringd door een talentvolle cast en productieteam.

Conclusie

“Napoleon” belooft een visueel en verhalend meesterwerk te worden en zal ongetwijfeld filmfanaten en geschiedenisliefhebbers over de hele wereld aantrekken. Met Phoenix in de hoofdrol en Ridley Scott aan het roer zullen kijkers ongetwijfeld een epische reis door de geschiedenis beleven. De film komt op 22 november in de bioscopen en later op Apple TV+.

Blijf op de hoogte van het laatste filmnieuws en nog veel meer bij Panda Bytes, waar de digitale wereld tot leven komt met een luchtige en grappige twist. Sluit je aan bij onze community en mis nooit meer een update!

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning