Joseph Gordon-Levitt en Eve Hewson Stralen in de Eerste Trailer van Apple TV’s ‘Flora en Zoon’

Apple TV heeft de eerste trailer onthuld voor de aankomende dramafilm ‘Flora en Zoon’, met in de hoofdrollen Joseph Gordon-Levitt en Eve Hewson.

Flora en Zoon: Een Verhaal van Muziek en Moederschap

Apple TV heeft de trailer vrijgegeven voor de aankomende dramafilm ‘Flora en Zoon’, geregisseerd door John Carney en met Eve Hewson, Joseph Gordon-Levitt, Jack Reynor en Orén Kinlan in de hoofdrollen. Het verhaal draait om een alleenstaande moeder die haar zoon probeert weg te houden van problemen door hem een oude gitaar te geven, in de hoop dat muziek hem zal helpen genezen en een beter pad te vinden tijdens zijn tienerjaren. ‘Flora en Zoon’ verkent de transformerende kracht van muziek en de band tussen een moeder en haar zoon. De film zal worden uitgebracht in geselecteerde bioscopen op 22 september en op Apple TV op 29 september.

De Sterren van Flora en Zoon

Joseph Gordon-Levitt is waarschijnlijk de meest herkenbare naam binnen de cast. De acteur begon al op jonge leeftijd met acteren en heeft sindsdien een indrukwekkend oeuvre opgebouwd met films zoals ’10 Things I Hate About You’, ‘Inception’ en ‘The Dark Knight Rises’.

Eve Hewson, dochter van activist Ali Hewson en U2-zanger Bono, werd geboren in Ierland in 1991 en begon in 2005 met acteren in de korte film ‘Lost and Found’. Sindsdien heeft ze meegespeeld in diverse films en televisieseries.

Jack Reynor had enkele kleinere rollen voordat hij zich aansloot bij de Transformers-franchise en heeft daarna deelgenomen aan populaire projecten zoals ‘Sing Street’ en ‘Midsommar’.

Voor Orén Kinlan is dit zijn derde acteerklus, na deelname aan de serie ‘Taken Down’ in 2018 en ‘Sunlight’ van Claire Dix in 2023.

Conclusie

‘Flora en Zoon’ belooft een diepgaand en ontroerend verhaal te zijn dat de kracht van muziek en de onbreekbare band tussen een moeder en haar zoon verkent. Met een sterrencast en een boeiend verhaal is het een film om in de gaten te houden voor zowel filmliefhebbers als fans van Apple TV-producties.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning