Masters Of The Air: Austin Butler in Steven Spielberg-geproduceerde oorlogsserie op Apple

Masters Of The Air, de nieuwste productie van Steven Spielberg, belooft opnieuw een episch oorlogsdrama te worden. De serie gaat in januari in première, en de eerste beelden zijn al beschikbaar.

Een Ode aan Tweede Wereldoorlog Helden

In 2001 bundelden Tom Hanks en Steven Spielberg hun krachten voor de immense HBO-miniserie Band Of Brothers. Deze serie volgde de opleiding en inzet van de Easy Company van de US Army 101st Airborne Division tijdens hun missies in Europa tijdens de Tweede Wereldoorlog. In 2010 verscheen The Pacific, waarbij de aandacht werd verlegd naar het Pacific Theatre van de oorlog, gezien door de ogen van enkele jonge mariniers. Nu komt Apple TV+ in actie met Masters Of The Air.

Gebaseerd op het boek van Donald L. Miller en geschreven door John Orloff, volgt Masters Of The Air de mannen van de 100th Bomb Group, ook bekend als de “Bloody Hundredth”. Ze voeren gevaarlijke bombardementen uit boven nazi-Duitsland en worstelen met de ijzige omstandigheden, zuurstofgebrek en de pure terreur van gevechten op 25.000 voet hoogte. De psychologische en emotionele tol die deze jonge mannen betalen terwijl ze helpen om de verschrikkingen van Hitler’s Derde Rijk te vernietigen, staat centraal in de serie.

Een Hommage aan Moed en Broederschap

Ongeacht hun individuele lot betaalden alle leden van de 8th Air Force een prijs voor hun inspanningen tijdens de oorlog. Sommigen werden neergeschoten en gevangen genomen; sommigen raakten gewond of kwamen om. Anderen hadden het geluk om naar huis terug te keren. Uitvoerend producent Gary Goetzman zegt: “Masters Of The Air is een saluut aan de dappere mannen van de 8th Air Force, die door hun moed en broederschap hebben bijgedragen aan de nederlaag van nazi-Duitsland in de Tweede Wereldoorlog.

Sterrencast en Release

De cast van deze productie bevat namen zoals Callum Turner, Anthony Boyle, Nate Mann, Rafferty Law, Barry Keoghan, Josiah Cross, Branden Cook en Ncuti Gatwa. Apple TV+ lanceert Masters Of The Air op 26 januari met de eerste twee afleveringen van in totaal negen.

Conclusie

Masters Of The Air belooft een indrukwekkend eerbetoon te worden aan de helden van de Tweede Wereldoorlog. Met Spielberg en Hanks aan het roer, gecombineerd met een sterrencast, kunnen kijkers een diepgaand en emotioneel drama verwachten.

Blijf bij ons voor meer updates en duik dieper in de wereld van series en films met Panda Bytes!

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning