Killers of the Flower Moon: Release Datum, Trailer, Cast, Plot en Alles Wat Je Moet Weten Over de Nieuwe Martin Scorsese Film

Killers of the Flower Moon: Release Datum, Trailer, Cast, Plot en Alles Wat Je Moet Weten Over de Nieuwe Martin Scorsese Film

Inleiding: Een Film Die Je Niet Mag Missen in 2023

Martin Scorsese, een van de meest gevierde regisseurs in de filmgeschiedenis, is terug met zijn nieuwste meesterwerk “Killers of the Flower Moon”. Dit project is extra bijzonder omdat hij weer samenwerkt met zijn favoriete acteurs, Leonardo DiCaprio en Robert De Niro. In deze uitgebreide gids geven we je alle details over deze langverwachte film.

Verwachte Release Datum en Eerste Vertoning

“Killers of the Flower Moon” komt wereldwijd uit in de bioscopen op 20 oktober 2023. Voorheen zou de film beperkt worden uitgebracht op 6 oktober, maar nu kan iedereen tegelijkertijd genieten van dit nieuwe cinematografische hoogstandje. Het publiek kreeg voor het eerst een glimp op te vangen tijdens het Cannes Film Festival in mei 2023.

Het Verhaal Achter de Film

Gebaseerd op het bestverkopende boek van David Grann, speelt “Killers of the Flower Moon” zich af in het Oklahoma van de jaren 1920. Het belicht de brute moorden op leden van de Osage Nation, die rijk werden door olie, in een periode bekend als de “Reign of Terror”. Het script is mede geschreven door Eric Roth, bekend van “Dune” en “Forrest Gump”.

Sterrencast: De Grote Namen

Deze film kan rekenen op een indrukwekkende cast. Naast Leonardo DiCaprio en Robert De Niro, die respectievelijk Ernest Burkhart en William Hale spelen, zijn er ook rollen voor Lily Gladstone, Jesse Plemons, John Lithgow en Brendan Fraser.

Aanvullende Castleden

  • Tantoo Cardinal als Lizzie Q
  • Cara Jade Myers als Anna Kyle Brown
  • JaNae Collins als Rita
  • En nog veel meer!

Trailers en Eerste Indrukken

Er zijn al twee trailers vrijgegeven voor “Killers of the Flower Moon”. De eerste is vooral een narratieve trailer met Leonardo DiCaprio, terwijl de tweede trailer meer actiegericht is.

Kritische Ontvangst: Wat Zeggen de Critici?

Na de première op het Cannes Film Festival zijn de eerste recensies binnen en ze zijn overwegend positief. Op het moment van schrijven heeft de film een “Fresh” beoordeling van 97% op Rotten Tomatoes.

Martin Scorsese: Een Legende in de Filmwereld

Martin Scorsese’s carrière als regisseur beslaat meer dan 50 jaar en omvat klassiekers zoals “Taxi Driver”, “Goodfellas” en “The Irishman”. “Killers of the Flower Moon” is zijn nieuwste toevoeging aan dit indrukwekkende oeuvre.

 

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning