‘King of Killers’: Een Dodelijk Spel met Frank Grillo

In de recent vrijgegeven trailer van Lionsgate’s King of Killers neemt Frank Grillo ons mee in een wereld waarin een “doden of gedood worden”-wedstrijd tussen huurmoordenaars centraal staat.

Een Actievolle Thriller

Gebaseerd op de grafische roman van schrijver-regisseur Kevin Grevioux, biedt King of Killers een spannende kijk op een wereld vol actie en intrige. Kevin Grevioux, die ook een hoofdrol speelt in deze filmadaptatie, maakt hiermee tevens zijn regiedebuut. Het verhaal wordt verder verrijkt met acteertalenten als Frank Grillo, bekend van de Hitman’s Wife’s Bodyguard, Kevin Grevioux van de Underworld-franchise, Alain Moussi (Nobody), Stephen Dorff (Paradise City) en Marie Avgeropoulos (The 100).

Release Datum

Markeer uw kalenders! King of Killers zal op 1 september 2023 beschikbaar zijn op digitale platforms, On Demand en in de bioscopen.

Het Verhaal, Met Dank Aan Lionsgate

King of Killers volgt de voormalige Agency huurmoordenaar Marcus Garan (gespeeld door Moussi). Marcus staat voor de taak het mysterie achter een tragisch incident te ontrafelen. Wanneer hem een contract van $10 miljoen wordt aangeboden om ‘s werelds beste huurmoordenaar uit te schakelen, reist Marcus af naar Tokio om de cliënt (Grillo) te ontmoeten. Daar ontdekt hij dat ook andere professionele killers zijn uitgenodigd. Nu moeten Marcus en de anderen deze dodelijke, mythische huurmoordenaar confronteren… of het risico lopen zelf te sterven.

Afsluitende Gedachten

In een tijdperk waarin actiethrillers de bioscoopzalen domineren, belooft King of Killers een verfrissende en unieke kijk op het genre. Met een sterrencast en een meeslepend verhaal is dit zeker een film om in de gaten te houden.

Blijf op de hoogte van meer updates over King of Killers en andere trending onderwerpen in de filmindustrie bij Panda Bytes. Uw betrouwbare bron voor nieuws en inzichten uit de entertainmentwereld.

 

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning