Lancering van de Complete Editie van Terminator: Resistance op Xbox Series X|S aangekondigd

Reef Entertainment heeft onlangs aangekondigd dat de hooggeprezen first-person shooter uit 2019, Terminator: Resistance, een verrijkte versie krijgt op de Xbox Series X|S.

Aankomende release van de Complete Editie

Volgens de recente aankondiging kunnen fans van de Xbox Series X|S zich verheugen op de geoptimaliseerde versie van Terminator: Resistance. Deze ontwikkeling volgt op de lancering van de verbeterde versie voor PlayStation 5 in 2021. De verrijkte versie van de game, compleet met nieuwe verhaal-DLC genaamd “Annihilation Line” en een nieuwe spelmodus, wordt in twee fasen later dit jaar uitgebracht.

De nieuwe verhaal-DLC is een “verhalende uitbreiding” van de game, waarin spelers de rol aannemen van het Terminator-personage Kyle Reese en zich in het midden van de hoofdcampagne van de game bevindt. De DLC werd oorspronkelijk uitgebracht in december 2021.

Vanaf 27 september 2023 kunnen spelers die de digitale versie van Terminator: Resistance op Xbox One bezitten, gratis upgraden naar de verrijkte versie. Op 27 oktober 2023 wordt door Reef Entertainment een “Complete Editie” van de game uitgebracht, die zowel digitaal als fysiek beschikbaar zal zijn voor aankoop.

De Terminator: Resistance – Complete Editie omvat de hoofdgame, Infiltrator, en de Annihilation DLC, allemaal samen in één bundel. Terminator: Resistance werd oorspronkelijk uitgebracht in 2019 en speelt zich af tijdens de originele toekomstige oorlog die wordt afgebeeld in de films The Terminator en Terminator 2: Judgment Day.

Over Terminator: Resistance

Terminator: Resistance, oorspronkelijk uitgebracht in 2019, dompelt spelers onder in het originele toekomstige oorlogsverhaal zoals afgebeeld in de iconische films The Terminator en Terminator 2: Judgment Day. Deze first-person shooter biedt een unieke kijk op het post-apocalyptische landschap waarin spelers zich verzetten tegen de overheersing van de machines. Met een diepgaand verhaal, meeslepende gameplay en onvergetelijke personages is Terminator: Resistance een must voor elke fan van het genre.

Conclusie

Het nieuws van de aankomende verbeterde versie van Terminator: Resistance voor Xbox Series X|S is een opwindende ontwikkeling voor fans van de game. Met toegevoegde DLC en een nieuwe spelmodus belooft de Complete Editie een ongeëvenaarde speelervaring te bieden. Houd de aankomende releasedata in de gaten en maak je klaar voor een verrijkte game-ervaring als nooit tevoren. Met Panda Bytes blijf je op de hoogte van het laatste nieuws en de meest relevante updates uit de wereld van films, series, technologie en games. Blijf ons volgen voor meer updates over deze en andere belangrijke ontwikkelingen in de gaming industrie.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning