LEGO Star Wars: Kelleran Beq’s BARC Speeder Escape

Inleiding

LEGO viert zijn 25-jarige samenwerking met Star Wars met de introductie van een nieuwe set: Kelleran Beq’s BARC Speeder Escape. Deze set is een eerbetoon aan een cruciale scène uit seizoen 3 van The Mandalorian, waarin Jedi Meester Kelleran Beq en Grogu ontsnappen aan de Order 66. Laten we deze set in detail verkennen en ontdekken wat het zo bijzonder maakt.

Overzicht en Specificaties

Productbeschrijving

  • Naam: BARC Speeder Escape (75378)
  • Aantal Onderdelen: 221
  • Prijs: €29,99
  • Minifiguren: 4
  • Leeftijdscategorie: 8+

Deze set biedt een uitdagende en boeiende bouwervaring met een gedetailleerde reconstructie van een van de meest spannende ontsnappingen in het Star Wars-universum.

Inhoud van de Doos

Bij het openen van de doos vinden we drie zakken met LEGO-stenen, een beperkt aantal stickers en een gedetailleerde handleiding. De verpakking zelf is voorzien van een prachtige afbeelding van de skyline van Coruscant, wat de scène uit The Mandalorian prachtig weergeeft.

Bouwervaring

Het Ontsnappen Uit de Jedi Tempel

Het centrale element van deze set is de BARC Speeder, voorzien van een nieuw ontwerp speciaal voor deze set. De speeder heeft een zijspan waar Grogu in kan zitten tijdens hun ontsnapping. Naast de speeder bevat de set ook een pram voor Grogu, die afneembaar is en apart geposeerd kan worden.

Bouwtijd en Moeilijkheidsgraad

De set is geschikt voor bouwers vanaf acht jaar en ouder, en biedt een bouwtijd van ongeveer 30 minuten bij een rustig bouwtempo. Dit maakt het een ideale set voor jongere bouwers, evenals een waardevolle toevoeging aan de collectie van meer ervaren LEGO-fans.

Interactie en Aanvullende Sets

BARC Speeder Escape vormt een uitstekende aanvulling op de Coruscant Guard Gunship (75354) set, die in 2023 werd uitgebracht. Samen creëren deze sets een uitgebreide en meeslepende weergave van de actiescènes uit The Mandalorian.

Minifiguren

Jedi Meester Kelleran Beq

Het hoogtepunt van deze set is ongetwijfeld de minifiguur van Jedi Meester Kelleran Beq. De gedetailleerde afwerking, inclusief de gouden accenten op zijn Jedi-gewaden en zijn dubbele lichtzwaarden (groen en blauw), maakt deze figuur tot een absolute must-have voor verzamelaars.

Grogu en de 501ste Legioen

Naast Kelleran Beq bevat de set ook een minifiguur van Grogu en twee clone troopers van de 501ste Legioen. Deze toevoegingen verrijken de speelbaarheid en zorgen voor een dynamisch speelveld waarin de ontsnapping kan worden nagebootst.

Conclusie

De LEGO Star Wars BARC Speeder Escape set (75378) is een geweldige aanwinst voor elke Star Wars en LEGO-fan. Met zijn gedetailleerde ontwerp, boeiende bouwervaring en unieke minifiguren, weet deze set de spanning en het avontuur van The Mandalorian perfect vast te leggen. Of je nu een doorgewinterde verzamelaar bent of een jongere bouwer, deze set biedt urenlang plezier en een prachtig stukje Star Wars-geschiedenis om aan je collectie toe te voegen.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning