LEGO Star Wars: Holiday Special Millennium Falcon Holiday Diorama – Alles Wat Je Moet Weten

Introductie: De Feestelijke Uitgave die Je Niet Mag Missen

Het is bijna Life Day en er is geweldig nieuws voor LEGO en Star Wars-fans: LEGO lanceert een speciale Millennium Falcon Holiday Diorama set. Deze uitgave bevat minifiguren van Rey en Finn in hun feestelijke kledij, evenals Chewbacca, BB-8 en een Porg. De set wordt uitgebracht op 1 oktober 2023 en is beperkt beschikbaar tot 31 december 2023. Hier duiken we dieper in op alle details die deze set zo speciaal maken.

Wat Zit Er in de Doos?

Het Millennium Falcon Holiday Diorama is een zorgvuldig ontworpen set die zowel kinderen als volwassenen zal aanspreken.

Minifiguren in Feestelijke Kledij

De set komt met unieke, nieuwe minifiguren van Rey en Finn, compleet met feestelijke truien en lichtzwaarden.

Authentieke Details

Verwacht een bouwbare lounge met tafel, slaapvertrekken, een kerstboom en Rey’s Jedi boek. Daarnaast zijn er leuke details zoals een sliert kleurrijke kerstverlichting, maretak, kalkoen en een wortel om de feestelijke sfeer te verhogen.

Beperkte Beschikbaarheid: Wees Er Snel Bij

De set is alleen verkrijgbaar van 1 oktober tot 31 december 2023, dus als dit iets is waar je interesse in hebt, zul je snel moeten handelen.

Cadeau-idee voor Kinderen van 8 jaar en Ouder

Met een totaal van 282 stukjes is dit een fantastisch kerstcadeau voor kinderen van 8 jaar en ouder. Het is een uitdagende maar haalbare set die jonge bouwers zeker zullen waarderen.

Uitbreidbare Speelopties

De Millennium Falcon Holiday Diorama is perfect te combineren met de bouwsels en figuren uit de LEGO Star Wars Adventskalender 2023 (75366) voor nog meer creatieve speelmogelijkheden.

Conclusie: Een Must-have voor de Feestdagen

Als je een LEGO en Star Wars-fan bent, is deze Millennium Falcon Holiday Diorama een onmisbaar item voor je collectie. Niet alleen is het een feest voor het oog, maar het is ook beperkt beschikbaar, waardoor het een waardevolle toevoeging kan zijn voor verzamelaars. Wees er snel bij en laat deze kans niet aan je voorbij gaan!

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning