Marvel’s “Loki” Seizoen 2: Een Schitterende Driedaagse Start!

De Marvel-fan gemeenschap is in de wolken en met een goede reden! Seizoen 2 van Marvel Studios’ “Loki” heeft een grandioze start gemaakt. Afgelopen donderdag debuteerde het met maar liefst 10,9 miljoen wereldwijde weergaven binnen slechts drie dagen op Disney’s platform. En het betere nieuws? Dit maakt het de op één na best bekeken seizoenspremière van dit jaar, alleen overtroffen door de derde seizoenspremière van “The Mandalorian”.

Wat Betekent Een ‘Weergave’ Voor Disney?

Een interessant feitje voor de cijferliefhebbers onder ons: Disney definieert een ‘weergave’ als de totale streamtijd gedeeld door de beschikbare afspeeltijd. En om even in perspectief te plaatsen hoe indrukwekkend deze cijfers zijn; ze zijn sneller bekendgemaakt dan bij “Ahsoka”. Voor die show koos Disney een raam van vijf dagen, wat resulteerde in 14 miljoen weergaven.

“Loki” Blijft Records Breken!

Herinner je de lancering van “Loki” in juni 2021 nog? Het was de meest succesvolle eerste dag van welke Marvel serie dan ook op Disney+. En het stopte daar niet. De serie bleef records verbreken gedurende het hele eerste seizoen. Tot op de dag van vandaag blijft het de meest bekeken Marvel serie op het platform.

De sterrencast, waaronder Tom Hiddleston, Owen Wilson, Gugu Mbatha-Raw, Sophia Di Martino, Tara Strong en Ke Huy Quan, schittert in dit tweede seizoen. Fans kunnen genieten van deze reeks tot 9 november.

Conclusie: Marvel Blijft De Wereld Veroveren

Het is duidelijk dat de Marvel-golf nog lang niet ten einde is. Seizoen 2 van “Loki” is een bewijs dat Marvel Studios keer op keer inhoud van topkwaliteit levert. We kijken reikhalzend uit naar meer!

Over Panda Bytes:
Bij Panda Bytes houden we je op de hoogte van alle updates in de film-, serie- en game-industrie. We brengen nieuws met een knipoog en zorgen ervoor dat je altijd vooraan staat bij de grootste digitale gebeurtenissen. Schrijf je in en mis nooit meer iets uit de wereld van entertainment! 🐼🎮🎥📺

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning