‘Men in Kilts’ onthult Seizoen 2 Trailer en Nieuwe Poster

De hoofdrolspelers van Outlander, Sam Heughan en Graham McTavish, zijn opnieuw samengekomen voor seizoen twee van ‘Men in Kilts: Een Roadtrip met Sam en Graham’.

Terug in de Schijnwerpers

Na het succes van het eerste seizoen, zijn Sam Heughan en Graham McTavish terug voor de tweede reeks van ‘Men in Kilts: Een Roadtrip met Sam en Graham’. In de nieuwe seizoenstrailer van Starz zien we het duo Nieuw-Zeeland verkennen en zelfs deelnemen aan extreme sporten, al doet McTavish dit met enige terughoudendheid.

Nieuwe Uitdagingen, Nieuwe Avonturen

De trailer toont Sam en Graham die zich uitstekend vermaken en zelfs in een make-up trailer plaatsnemen om protheses aan te brengen. Seizoen twee staat gepland om in première te gaan op vrijdag 11 augustus 2023 om middernacht ET op de Starz-app en om 21:30 uur ET/PT op Starz. Het nieuwe seizoen bestaat uit vier afleveringen van een half uur.

Van de Schermen naar de Spotlight

Sam Heughan en Graham McTavish hebben de serie ontwikkeld en treden op als uitvoerend producenten. Kevin Scott Johnston regisseert en produceert uitvoerend samen met Alex Norouzi, Andrew Fried en Dane Lillegard. ‘Men in Kilts’ wordt geproduceerd door Boardwalk Pictures.

Seizoen 2: De Plot

Het iconische Outlander-duo gaat op vrijdag 11 augustus opnieuw de weg op, maar dit keer verlaten de roadtrippers Schotland om de prachtige landen van Nieuw-Zeeland te verkennen. Onder het motto “Dezelfde Kilts, Nieuw-Zeeland” belooft seizoen twee een reis vol verrassingen en adrenaline te worden.

De Reis Gaat Verder

Ondanks dat Nieuw-Zeeland ver van Schotland lijkt, heeft ongeveer 20% van de bevolking Schotse wortels. Tijdens de vier afleveringen van een half uur van het nieuwe seizoen, zullen kijkers samen met Sam en Graham een voorproefje krijgen van wat Nieuw-Zeeland te bieden heeft.

Verwacht het Onverwachte

Seizoen twee belooft vol te zijn met gekkigheid en adrenaline als ze oog in oog komen te staan met roofdieren, 300 meter in een schommel vallen, de uitgebreide geschiedenis en cultuur van de Māori ontdekken, en zich een weg banen door de eilanden van Nieuw-Zeeland.

Panda Bytes is uw ongeëvenaarde bron voor het laatste nieuws en diepgaande inzichten in de wereld van films, series, technologie en games. Met onze diepgaande recensies, boeiende artikelen en relevante updates, streven wij ernaar een dynamische mix van inhoud te bieden voor de moderne media- en technologie-enthousiasteling. Voeg je vandaag nog toe aan onze groeiende gemeenschap en blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen in deze snel evoluerende industrieën.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning