Mila in the Multiverse is een nieuwe serie die sinds kort te zien is op Disney +

Mila is een slimme en nieuwsgierige tiener die een passie heeft voor wetenschap en het universum. Op een dag ontdekt ze per ongeluk een apparaat waarmee ze door verschillende dimensies kan reizen. Samen met haar vrienden, de eigenzinnige Tyler en de slimme Sofia, besluit ze het apparaat te gebruiken om andere universums te verkennen.

Al snel komen ze terecht in een universum dat wordt geregeerd door pratende katten en waar wetenschap en technologie niet bestaan. De vrienden moeten hun slimheid en inventiviteit gebruiken om te overleven in deze nieuwe omgeving.

Maar hun avontuur stopt daar niet. Mila, Tyler en Sofia reizen verder door verschillende universums en komen onder andere terecht in een wereld waar alle mensen superkrachten hebben en in een universum waar de zwaartekracht anders werkt.

Terwijl ze reizen, ontmoeten ze allerlei vreemde en fascinerende wezens, waaronder een groep ruimtepiraten en een gemeenschap van robotwezens die werken aan een mysterieus project.

Ondertussen worden Mila, Tyler en Sofia ook achtervolgd door een duistere figuur die uit is op het apparaat waarmee ze door de universums reizen. Ze moeten dus niet alleen de gevaren van de verschillende universums overwinnen, maar ook de dreiging van deze mysterieuze vijand.

Zullen Mila, Tyler en Sofia erin slagen om alle universums te verkennen en het geheim van het apparaat te ontrafelen? Je kunt het allemaal zien in “Mila in the Multiverse” op Disney Plus.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning