“Miracles from Heaven” is een ontroerende film gebaseerd op een waargebeurd verhaal populair op Netflix

“Miracles from Heaven” is een hartverwarmende film gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de familie Beam. Het vertelt het verhaal van Anna, een jong meisje dat lijdt aan een zeldzame chronische aandoening genaamd pseudo-obstructie motiliteit. Haar ziekte zet niet alleen haar leven, maar ook dat van haar familie op zijn kop.

De film toont de emotionele tol die de ziekte van Anna heeft op de hele familie. Haar ouders, Christy en Kevin, zijn radeloos en worstelen met de financiële last van de medische behandelingen. Ze zijn gefrustreerd en machteloos omdat ze hun dochter niet kunnen helpen. De film brengt op een aangrijpende manier de pijn en worstelingen van elk familielid naar voren.

Op een dag tijdens een familie-uitje valt Anna van een hoge boom en raakt ze ernstig gewond. Terwijl ze in het ziekenhuis ligt, maakt Anna een onverklaarbare genezing door. Anna vertelt haar ouders dat ze tijdens haar val de hemel heeft bezocht en dat ze daar werd omringd door een gevoel van vrede en liefde. Haar ouders zijn sceptisch, maar wanneer Anna begint te herstellen van haar ziekte en haar symptomen beginnen te verdwijnen, beginnen ze te geloven dat er iets buitengewoons is gebeurd.

De film is prachtig in beeld gebracht en weet de emotionele complexiteit van het verhaal perfect over te brengen. Jennifer Garner speelt de rol van Christy Beam met overtuiging en emotie, en brengt de worstelingen van een moeder die haar kind ziet lijden tot leven. Kylie Rogers, die Anna speelt, doet het ook fantastisch en weet de onschuld en de wijsheid van een kind die de wereld door een andere lens ziet, op een prachtige manier te vertolken.

“Miracles from Heaven” is een inspirerend verhaal van liefde, hoop en geloof. Het laat zien hoe de kracht van deze drie factoren mensen in staat kan stellen om door de moeilijkste momenten in het leven te komen. Het is een verhaal dat je doet huilen van verdriet, maar dat je ook laat lachen van vreugde en hoop. De film zal je zeker niet onverschillig laten en zal je doen beseffen dat er in het leven altijd hoop is, zelfs in de donkerste momenten.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning