Netflix-thriller ‘Noise’ zorgt voor nagelbijtende spanning en emotionele rollercoaster

De Belgisch-Nederlandse film “Noise” is een psychologische thriller die vanaf 17 maart op Netflix te zien is. Het verhaal draait om Matt (Ward Kerremans), een succesvolle influencer en kersverse vader. Wanneer hij met zijn gezin dicht bij zijn dementerende vader (Johan Leysen) gaat wonen, ontdekt hij dat er duistere familiegeheimen zijn. Dit zet Matt aan tot een onderzoek dat steeds meer drama naar boven brengt. Zijn vrouw (Sallie Harmsen) maakt zich steeds meer zorgen dat ze hem zal verliezen.

De film “Noise” is een meeslepende thriller die de kijker van begin tot eind op het puntje van de stoel houdt. De acteurs spelen hun rollen zeer overtuigend en weten de spanning goed op te bouwen. Vooral Ward Kerremans zet een sterke prestatie neer als de hoofdpersoon Matt. Hij weet de emoties van zijn personage op een indringende manier over te brengen, waardoor je als kijker echt meeleeft met zijn dilemma’s.

Ook de rest van de cast doet het uitstekend, met name Johan Leysen als de dementerende vader van Matt. Hij weet op een subtiele manier de verwarring en desoriëntatie van zijn personage neer te zetten, wat bijzonder knap is.

Regisseur Steffen Geypens heeft met “Noise” een sterke film afgeleverd. Hij weet de juiste balans te vinden tussen spanning en emotie, en weet het verhaal op een boeiende manier te vertellen. De film zit vol verrassende wendingen en weet de kijker tot aan het einde te boeien.

Al met al is “Noise” een zeer geslaagde psychologische thriller die zeker de moeite waard is om te kijken. Met een sterke cast, een spannend verhaal en een goede regie weet deze film zich te onderscheiden van andere thrillers. Kortom, een aanrader voor liefhebbers van het genre!

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning