“Nicole Kidman en Maya Erskine brengen ‘The Perfect Nanny’ naar HBO: Een nieuwe spannende serie met bekende thema’s”

De opwindende aankondiging is hier: Nicole Kidman en Maya Erskine zijn gecast voor de HBO-adaptatie van het Franse boek “The Perfect Nanny”. Het bestsellerboek van Leïla Slimani volgt de verhaallijn van een welvarende Frans-Marokkaanse advocaat die een kinderoppas in dienst neemt om voor haar jonge kinderen te zorgen terwijl zij terugkeert naar het werk. Eerst blijkt de oppas de perfecte verzorger te zijn, maar haar relatie met het gezin gaat verkeerd als ze hun luxe levensstijl gaat verachten. HBO nam het verhaal tijdens een competitieve verkoop onder contract.

Kidman en Erskine zullen de hoofdrollen spelen in deze aankomende adaptatie. Erskine fungeert als serie-bedenker en -schrijver en is ook uitvoerend producent samen met Kidman. Erskine heeft eerder gewerkt aan de comedyserie “PEN15”, waar ze co-bedenker en hoofdrolspeler was. De logline voor “The Perfect Nanny” luidt als volgt: “Een schijnbaar perfecte kinderoppas gaat voor een stel met twee jonge kinderen werken, maar haar hulpvaardige persoonlijkheid vervalt uiteindelijk in iets sinisters.”

Kidman heeft eerder twee series bij HBO gedaan die succesvol waren: “Big Little Lies” uit 2017 en “The Undoing” uit 2020. Haar prestatie in de beperkte serie “Big Little Lies” als Celeste Wright won haar een Golden Globe, Primetime Emmy en Screen Actor’s Guild Award voor beste actrice. In de dramaserie speelde Kidman een mishandelde vrouw en moeder van twee jonge kinderen die moet strijden voor voogdij nadat ze ervan wordt beschuldigd haar man te hebben vermoord. Op basis van de logline lijkt “The Perfect Nanny” Kidman de kans te geven haar acteerkwaliteiten opnieuw te bewijzen in een vergelijkbare rol. Bevestigd als de hoofdrollen zal Kidman tegenover Erskine spelen als een succesvolle advocaat, hoewel de problemen deze keer van buitenaf en niet van binnenuit komen.

“Big Little Lies” was niet alleen een succes bij critici, maar ook bij het publiek, met indrukwekkende kijkcijfers voor het netwerk. Na “Big Little Lies” speelde Kidman in “The Undoing” naast Hugh Grant, hoewel het niet dezelfde culturele impact had als zijn voorganger

In conclusie, “The Perfect Nanny” belooft een spannende serie te worden met Nicole Kidman en Maya Erskine in de hoofdrol. De thema’s rijkdom, sociale status en geheimen, die we al eerder hebben gezien in “Big Little Lies” en “The Undoing”, zijn opnieuw aanwezig, maar dankzij Erskine als schrijver en uitvoerend producent, kunnen we verwachten dat dit verhaal op een unieke en frisse manier zal worden verteld. HBO heeft zich bewezen als een netwerk dat altijd meer levert dan wat de kijkers verwachten, dus we zijn benieuwd naar wat “The Perfect Nanny” ons gaat brengen.

Tags :

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning